A Aliatlas Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #1 Merhaba. J2'ye yani telefona nasıl titancore yani Windows kurabilirim?
MUHAMMEDDDDDD Centipat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 492 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #2 Aliatlas dedi: Merhaba. J2'ye yani telefona nasıl titancore yani Windows kurabilirim? Genişletmek için tıkla... Kardeşim bir sıkıntın mı var telefon'a nasıl Windows kurulsun hem de J2 gibi bir telefona.
Aliatlas dedi: Merhaba. J2'ye yani telefona nasıl titancore yani Windows kurabilirim? Genişletmek için tıkla... Kardeşim bir sıkıntın mı var telefon'a nasıl Windows kurulsun hem de J2 gibi bir telefona.
Sparkyy Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.555 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #3 Aliatlas dedi: Merhaba. J2'ye yani telefona nasıl titancore yani Windows kurabilirim? Genişletmek için tıkla... Windows Phone diye bir sürümü var ama nasıl indirileceğini bilmiyorum.
Aliatlas dedi: Merhaba. J2'ye yani telefona nasıl titancore yani Windows kurabilirim? Genişletmek için tıkla... Windows Phone diye bir sürümü var ama nasıl indirileceğini bilmiyorum.
N ne bilem ben Decapat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 400 Çözümler 3 Yer Türkiye 10 Eylül 2023 #4 Hocam kurulabiliyor ama hem çok meşakatli hem de gereksiz.
MUHAMMEDDDDDD Centipat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 492 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #5 Sparkyy dedi: Windows Phone diye bir sürümü var ama nasıl indirileceğini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Emmi hem öyle bir mod olsa dahi J2 gibi bir telefon nasıl kaldırsın Windows'u.
Sparkyy dedi: Windows Phone diye bir sürümü var ama nasıl indirileceğini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Emmi hem öyle bir mod olsa dahi J2 gibi bir telefon nasıl kaldırsın Windows'u.
N ne bilem ben Decapat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 400 Çözümler 3 Yer Türkiye 10 Eylül 2023 #6 MUHAMMEDDDDDD dedi: Emmi hem öyle bir mod olsa dahi J2 gibi bir telefon nasıl kaldırsın Windows'u. Genişletmek için tıkla... 512 MB RAM'li Lumia cihazlar bile Windows Phone'u çok stabil bir şekilde çalıştırıyordu. Başka telefonlara kurulabilecek olsa akardı bu cihazda. Son düzenleme: 10 Eylül 2023
MUHAMMEDDDDDD dedi: Emmi hem öyle bir mod olsa dahi J2 gibi bir telefon nasıl kaldırsın Windows'u. Genişletmek için tıkla... 512 MB RAM'li Lumia cihazlar bile Windows Phone'u çok stabil bir şekilde çalıştırıyordu. Başka telefonlara kurulabilecek olsa akardı bu cihazda.
A Aliatlas Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #7 Tamam da J2 olmaz, bir de telefona dedim. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2023