B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2014 #1 Herkese merhabalar arkadaşlar, bugün telefona yazılımsal tuş ekleme rehberi çektim, paylaşayım dedim. ROOT Gerektiriyor bunu başta söyleyeyim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Herkese merhabalar arkadaşlar, bugün telefona yazılımsal tuş ekleme rehberi çektim, paylaşayım dedim. ROOT Gerektiriyor bunu başta söyleyeyim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
alperptukk789 Hectopat Katılım 9 Kasım 2014 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2014 #2 Saol berkant kardeş işime yaradı cyangenogenmoda dokunmatik tuşlar çalışmıyordu bu video ile sorunu çözdüm
Saol berkant kardeş işime yaradı cyangenogenmoda dokunmatik tuşlar çalışmıyordu bu video ile sorunu çözdüm