Telefona zararlı yazılım girmiş olabilir mi?

Kaan Temiz

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus ROG Strix G16 i7-13650HX, RTX 4060 Laptop, 16GB RAM, 512GB SSD, WUXGA 165hz IPS Panel
Hani bilirsiniz şu video yükleme sitelerinde zırt pırt sağda solda çıkan pop-up'lar var ya, normalde dikkat ederim ama ilk defa yanlışlıkla tıkladım. Samsung ınternet'te ayarladım normalde dosya indirmeden izin istiyor. Yine izin istedi, indire basmadım ama bildirimde anlık olarak indirme logosu gördüm. Bildirim geçmişinden kontrol edince 1, 7MB bir dosyanın indirmesi başlamış gibi duruyordu ama indirildi bildirimi hiç gelmedi. Son indirilenlerde yeni dosya yok, Kaspersky'nin Free sürümünde tam tarama yaptım bir şey çıkmadı. Telefona virüs, keylogger vs. girmiş olma ihtimali var mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231119_011551_Settings.jpg
    27 KB · Görüntüleme: 81
Gerekeni yapmışsınız. Samsung tarayıcının bildirimlerini kapatın gider.

Gerekeni yapmışsınız. Samsung tarayıcının bildirimlerini kapatın gider.
Hocam Chrome'daki gibi indirirken hata verip durması gibi değil bildirim geldiği gibi gitti zaten, şüphelendiğim kısım indirme izni vermememe rağmen hani ekran terliydi desem değil iptal'e basacakken biraz dışarı bastım ama kesinlikle indir'e basmamış olmam lazım anlık olarak iniyomuş gibi göstermesiydi. İndirilseydi dosyalarımda gözükürdü diye düşünüyorum ama emin olamadım. Tabii Samsung Internet'in bug tarzı bir şey de olabilir belki Chrome'da olduğu gibi.

Google Play Store'dan Dr Web Light indir tam tarama yap. Ayarlar bu şekilde olsun. 20 dakika kadar sürebilir tüm sistem dosyalarını tarıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231119_014836_DrWeb Light.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20231119_014830_DrWeb Light.jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 42
Google Play Store'dan Dr Web Light indir tam tarama yap. Ayarlar bu şekilde olsun. 20 dakika kadar sürebilir tüm sistem dosyalarını tarıyor.
Tam olarak aynı ayarlar çıkmadı ama farklı sekmelerde aynı ayarları buldum yapıyorum şimdi taramayı. Sadece SD kartı kapadım sadece foto/video var zaten boşa tarar diye kapadım. Bu arada ilk açıldığından mıdır bilmiyorum ama 100 dakika gösteriyor

Bi tane bile dosya bulmadı sıkıntı yok sanırsam. Bildirimde de 0,0/1,7MB olmasının sebebi hiç inmeyip Samsung Internet kaynaklı bug tarzı bi şey olabilir diye düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231119_021707_DrWeb Security Space.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Dr web Security indirmişsin ama olsun. 1 milyon dosya ne ya neyse bulamadıysa sıkıntı yok.

Dr web Security indirmişsin ama olsun. 1 milyon dosya ne ya neyse bulamadıysa sıkıntı yok.
Valla uygulama adını yazdığın gibi girmiştim sadece o bide onun 1950 tllik paralı sürümü çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…