R recepEmirhan Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 493 Çözümler 1 24 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar ben Mi 9T almayı düşünüyorum. Normalde 64GB modeli 3500TL'den başlayan bu telefonun 128GB modelini 2500TL'ye buldum. Sizce almalı mıyım? Link: Xiaomi Mi 9T Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da Xiaomi Mi 9T ilanları burada. Xiaomi Mi 9T fiyatları ve modelleri ücretsiz kargo seçenekleriyle sahibinden.com'da! www.sahibinden.com
Arkadaşlar ben Mi 9T almayı düşünüyorum. Normalde 64GB modeli 3500TL'den başlayan bu telefonun 128GB modelini 2500TL'ye buldum. Sizce almalı mıyım? Link: Xiaomi Mi 9T Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da Xiaomi Mi 9T ilanları burada. Xiaomi Mi 9T fiyatları ve modelleri ücretsiz kargo seçenekleriyle sahibinden.com'da! www.sahibinden.com
I inhabilitado Centipat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 362 Çözümler 4 24 Ekim 2020 #2 Güvenilir gelmedi, piyasanın altında fiyatı biraz.
R recepEmirhan Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 493 Çözümler 1 24 Ekim 2020 #3 NT2L dedi: Güvenilir gelmedi, piyasanın altında fiyatı biraz. Genişletmek için tıkla... Adamlar garanti belgesi veriyoruz diyorlar, zaten gidip elden alacağım ama bilmiyorum.
NT2L dedi: Güvenilir gelmedi, piyasanın altında fiyatı biraz. Genişletmek için tıkla... Adamlar garanti belgesi veriyoruz diyorlar, zaten gidip elden alacağım ama bilmiyorum.
kornoloji Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 1.577 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #4 NT2L dedi: Güvenilir gelmedi, piyasanın altında fiyatı biraz. Genişletmek için tıkla... Çünkü IMEI kayıtsız cihaz. Yurtdışından getirip IMEI atıyorlar. Bu şekilde alıp kullananlar var ancak ileride akıbeti ne olur bilinmez. Resmi garantili değil, satıcı kendisi garanti veriyor. Güvenip güvenmemek sana kalmış. @recepEmirhan
NT2L dedi: Güvenilir gelmedi, piyasanın altında fiyatı biraz. Genişletmek için tıkla... Çünkü IMEI kayıtsız cihaz. Yurtdışından getirip IMEI atıyorlar. Bu şekilde alıp kullananlar var ancak ileride akıbeti ne olur bilinmez. Resmi garantili değil, satıcı kendisi garanti veriyor. Güvenip güvenmemek sana kalmış. @recepEmirhan
I inhabilitado Centipat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 362 Çözümler 4 25 Ekim 2020 #5 kornoloji dedi: Çünkü IMEI kayıtsız cihaz. Yurtdışından getirip IMEI atıyorlar. Bu şekilde alıp kullananlar var ancak ileride akıbeti ne olur bilinmez. Resmi garantili değil, satıcı kendisi garanti veriyor. Güvenip güvenmemek sana kalmış. @recepEmirhan Genişletmek için tıkla... Benimde tahminim bu yöndeydi, teşekkürler.
kornoloji dedi: Çünkü IMEI kayıtsız cihaz. Yurtdışından getirip IMEI atıyorlar. Bu şekilde alıp kullananlar var ancak ileride akıbeti ne olur bilinmez. Resmi garantili değil, satıcı kendisi garanti veriyor. Güvenip güvenmemek sana kalmış. @recepEmirhan Genişletmek için tıkla... Benimde tahminim bu yöndeydi, teşekkürler.
R recepEmirhan Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 493 Çözümler 1 25 Ekim 2020 #6 değerli yanıtlarınız için teşekkürler, ailemle görüşüp almamaya karar verdim.