Telefoncudan telefon alınır mı?

Bütçe
57.000

Bulut Asıltaş

Kilopat
Yer
Maltepe
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX6800, R7 7800X3D
Merhaba, şu an Redmi Note 11S markalı cihazı kullanıyorum ve S25 Plus modeline geçmeyi düşünüyorum. İdefix adlı siteden gördüğüm Aksaray İletişim adlı bir satıcıda fiyatı 50.193, 69 TL görünürken Vatan Bilgisayar'da 56.999 TL. Bu fiyat farkı neden oluşuyor. Hangi yerden almalıyım telefonu? Aklımda ki diğer soru da bu modele geçtiğimde gerçekten hissedilebilir bir fark oluşacak mı?

Merhaba, şu an Redmi Note 11S markalı cihazı kullanıyorum ve S25 Plus modeline geçmeyi düşünüyorum. İdefix adlı siteden gördüğüm Aksaray İletişim adlı bir satıcıda fiyatı 50.193, 69 TL görünürken Vatan Bilgisayar'da 56.999 TL. Bu fiyat farkı neden oluşuyor. Hangi yerden almalıyım telefonu? Aklımda ki diğer soru da bu modele geçtiğimde gerçekten hissedilebilir bir fark oluşacak mı?

Telefonda sorun olacağını sanmam ama olursa bu tarz sitelerde iade konusunda zorluk yaşatabiliyorlar.
Pazarama'da da satıyor aynı satıcı 1 kişi iadeyi reddettiklerinden bahsetmiş.

Ayrıca şu an fiyatı biraz yüksek beklerseniz Hepsiburada, Amazon vb. yerderde 50k civarına düşebilir.

O telefondan geçersen çağ atlarsın. mükemmel seviyede arayüz ve cihaz tasarımı , ultrasonik parmak izi sensörü , çok daha iyi bir ekran 7.3 kat daha fazla antutu puanı. Giriş seviyesi bir cihazdan alabileceğin en iyi Android'lerden birine geçiyorsun.

Merhaba, şu an Redmi Note 11S markalı cihazı kullanıyorum ve S25 Plus modeline geçmeyi düşünüyorum. İdefix adlı siteden gördüğüm Aksaray iletişim adlı bir satıcıda fiyatı 50.193, 69 TL görünürken Vatan Bilgisayar'da 56.999 TL. Bu fiyat farkı neden oluşuyor. Hangi yerden almalıyım telefonu? Aklımda ki diğer soru da bu modele geçtiğimde gerçekten hissedilebilir bir fark oluşacak mı?

Tavsiye etmiyorum resmi satıcılardan şaşmamaya çalışın kesin sorun olur demiyorum ama ben olsam tercih etmezdim.

Tavsiye etmiyorum resmi satıcılardan şaşmamaya çalışın kesin sorun olur demiyorum ama ben olsam tercih etmezdim.
Bende o kadar para verdikten sonra tercih etmem ama Işıkcell'den alabilirsin yıllardır var.
Peki neden, sadece iade açısından mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı