Telefoncularda satılan ucuz IPhone'lar alınır mı?

sevsev

Hectopat
Sadece kamerası için alacağım IMEI hat vs. umurumda değil, sizce alınır mı? Kamera kalitesi iyi midir?

Sadece kamerası için alacağım IMEI hat vs. umurumda değil, sizce alınır mı? Kamera kalitesi iyi midir?
Hangi model olduğuna bağlı. Genelde tamamen orijinal YD telefonlar satılıyor ucuza, onların ise IMEI dışında hiçbir farkı olmuyor.

Yurt dışı da olsa Yurt içi de olsa kamera kaliteleri aynıdır. Hangi modeli düşünüyorsunuz ?

Yurt dışı bir cihaz alıyorsanız eğer forumda yaptığım detaylı rehberi okumanızı tercih ediyorum.

Hangi model olduğuna bağlı. Genelde tamamen orijinal YD telefonlar satılıyor ucuza, onların ise IMEI dışında hiçbir farkı olmuyor.
11 pro için
Ben iki telefon farkı sormadım ola ki iphone sahte çıktı böyle çekmeyecek ne anladım ki o zaman değil mi?

@sevsev sahte çıkıp çıkmamasını App Store'dan anlaşılabiliyor, uygulamaya girdiğinizde Play Store gibi durmasından anlaşılıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…