A AliKaanDiner Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #1 Telefonuma limbo emulatorden işletim sitemi kurdum sonra limbo uygulamasını sildim. Ama hala RAM'ı kullanıyor. Ne yapmalıyım?
Telefonuma limbo emulatorden işletim sitemi kurdum sonra limbo uygulamasını sildim. Ama hala RAM'ı kullanıyor. Ne yapmalıyım?
veyt Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #2 Kalıntı bırakmış olmalı. Dosyalar'dan kontrol ediniz.
A AliKaanDiner Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #3 veyt dedi: Kalıntı bırakmış olmalı. Dosyalar'dan kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nasıl yapıcağım hakkında bilginiz var mı?
veyt dedi: Kalıntı bırakmış olmalı. Dosyalar'dan kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nasıl yapıcağım hakkında bilginiz var mı?
veyt Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2022 #4 AliKaanDiner dedi: Tam olarak nasıl yapıcağım hakkında bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Dahili depolama Android/data içerisinde com. tarzı dosyalar olabilir limbo emulator firma adıysa eğer com.limbo tarzı dosyalar varsa siliniz. Dikkat edin ondan başka birşey silemyiniz.
AliKaanDiner dedi: Tam olarak nasıl yapıcağım hakkında bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Dahili depolama Android/data içerisinde com. tarzı dosyalar olabilir limbo emulator firma adıysa eğer com.limbo tarzı dosyalar varsa siliniz. Dikkat edin ondan başka birşey silemyiniz.