Telefonda 9 taksit

Bertan

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkeze günaydın arkadaşlar,benim bu aralar kafam çok karıştı telefonum kırıldıgı için 2aydır telefonsuzum artık yeni bir telefon alacağım ama şöyle bir sorun var ki artık 9 taksidin üstüne geçilmiyor.
Tamam pek sorun değil ama dün akşam ablam "ben gold bilgisayar ve bir kaç yeri aradım sadece ticari kartlara 9 taksit yapılıyor" dedi.Bende bunun üstüne araştırdım ama birşey bulamadım buraya geldim.
Lütfen bu konu hakkında bilgisi olan birisi yardımcı olursa sevinirim, herkeze iyi günler arkadaşlar.

Son anlamsız yasalara istinaden bireysel kredi kartına taksitler kısıtlandı, şirket adına olan kartlardan taksitlendirilme yapılıyor.

Fakat banka bize çok daha rahat bir seneçek sunuyor;

Ürünü tek çekim olarak satın alıyorsun, bu sayede vade farkı eklemiyorlar.
Sonrasında bankanı arayıp, bir ürün aldım taksiklendirmek istiyorum talebi veriyorsun.
Taksitlendiriyorlar.

Ben 5'e böldürmüştüm, daha fazlasında taksitlendirme var mı bir bilgim yok.

Esen kalın.

Cep telefonunda taksit sadece ticari kredi kartlarına yapılıyor. Yani şirket üzerine kayıtlı olan ticari kredi kartlarına. Ben LG G2 alırken @Silinen üye arkadaşın yaptığını denedim ama Garanti bankası sağolsun aldığınız ürün cep telefonu olduğu için sonradan taksitlendirme yapamıyoruz denildi. İyi araştır öyle alışveriş yap derim.

Uyarı için teşekkürler,

Telefon almak için kullandığım ve taksiklendirme yapan bankalar;

Halkbank, Ziraat Bankası, HSBC, Yapıkredi Bankası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…