TeknolojiMeraklısı20 Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 289 Çözümler 1 7 Temmuz 2023 #1 Bootlader kilidi başvurusu yaptıktan sonra arama yapmak WhatsApp kullanmak veya görüşme uygulamalarını kullanmak kilit başvuru sunu bozar mı?
Bootlader kilidi başvurusu yaptıktan sonra arama yapmak WhatsApp kullanmak veya görüşme uygulamalarını kullanmak kilit başvuru sunu bozar mı?
Lacia Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 131 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #2 LAPTOP GEZGİNİ dedi: Bootlader kilidi başvurusu yaptıktan sonra arama yapmak WhatsApp kullanmak veya görüşme uygulamalarını kullanmak kilit başvuru sunu bozar mı? Genişletmek için tıkla... Bozmaz diye biliyorum neden bozsun ki? Ben başvuru yaptıktan sonra normal her zaman ki gibi kullanmaya devam ettim, herhangi bir sorun olmadı.
LAPTOP GEZGİNİ dedi: Bootlader kilidi başvurusu yaptıktan sonra arama yapmak WhatsApp kullanmak veya görüşme uygulamalarını kullanmak kilit başvuru sunu bozar mı? Genişletmek için tıkla... Bozmaz diye biliyorum neden bozsun ki? Ben başvuru yaptıktan sonra normal her zaman ki gibi kullanmaya devam ettim, herhangi bir sorun olmadı.
2 250254 Kilopat Katılım 26 Nisan 2017 Mesajlar 1.195 Çözümler 5 7 Temmuz 2023 #3 Cihaz Xiaomi ise kendi forum sitesinde beklemeden Bootloader kilit açma konusu vardı bütün modellere uyabilir.
Cihaz Xiaomi ise kendi forum sitesinde beklemeden Bootloader kilit açma konusu vardı bütün modellere uyabilir.
TeknolojiMeraklısı20 Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 289 Çözümler 1 7 Temmuz 2023 #4 DRsağbırakmayan dedi: Cihaz Xiaomi ise kendi forum sitesinde beklemeden Bootloader kilit açma konusu vardı bütün modellere uyabilir. Genişletmek için tıkla... Evet Xiaomi ama ben böyle açacağım kilidi.
DRsağbırakmayan dedi: Cihaz Xiaomi ise kendi forum sitesinde beklemeden Bootloader kilit açma konusu vardı bütün modellere uyabilir. Genişletmek için tıkla... Evet Xiaomi ama ben böyle açacağım kilidi.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.575 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #5 Telefonu formatlamadigin sürece bir sey olmaz.