Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.327 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 21 Kasım 2020 #1 Soru gayet açık. 200TL civarı olursa çok iyi olur. Hem PC'de hem de telefonda kullanabilmek istiyorum.
Soru gayet açık. 200TL civarı olursa çok iyi olur. Hem PC'de hem de telefonda kullanabilmek istiyorum.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 21 Kasım 2020 #2 Kablosuz 360 kolu var ancak çakma diyorlar yorumlarında. Bütçeni biraz arttırırsan benim de kullandığım F710 var.
Kablosuz 360 kolu var ancak çakma diyorlar yorumlarında. Bütçeni biraz arttırırsan benim de kullandığım F710 var.
Aylmfuha Megapat Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 817 Makaleler 1 Yer Ankara/Kırıkkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2020 #3 Ben 250₺'ye Gamesir G3s almıştım zamanında, telefonda emülatör oyunlarını oynamak için. Şuan var mı piyasada bilemiyorum. Letgo'ya falan bakabilirsin.
Ben 250₺'ye Gamesir G3s almıştım zamanında, telefonda emülatör oyunlarını oynamak için. Şuan var mı piyasada bilemiyorum. Letgo'ya falan bakabilirsin.
Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.327 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 21 Kasım 2020 #4 Samotne Ciasteczka dedi: Kablosuz 360 kolu var ancak çakma diyorlar yorumlarında. Bütçeni biraz arttırırsan benim de kullandığım F710 var. Genişletmek için tıkla... Hocam bu ürün sizce nasıldır? Aylmfuha dedi: Ben 250₺'ye Gamesir G3s almıştım zamanında, telefonda emülatör oyunlarını oynamak için. Şuan var mı piyasada bilemiyorum. Letgo'ya falan bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Asıl amacım telefonda oynamak değil. Ama telefonda da kullanabilirsem iyi olur.
Samotne Ciasteczka dedi: Kablosuz 360 kolu var ancak çakma diyorlar yorumlarında. Bütçeni biraz arttırırsan benim de kullandığım F710 var. Genişletmek için tıkla... Hocam bu ürün sizce nasıldır? Aylmfuha dedi: Ben 250₺'ye Gamesir G3s almıştım zamanında, telefonda emülatör oyunlarını oynamak için. Şuan var mı piyasada bilemiyorum. Letgo'ya falan bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Asıl amacım telefonda oynamak değil. Ama telefonda da kullanabilirsem iyi olur.
Aylmfuha Megapat Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 817 Makaleler 1 Yer Ankara/Kırıkkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2020 #5 Lejax dedi: Hocam bu ürün sizce nasıldır? Asıl amacım telefonda oynamak değil. Ama telefonda da kullanabilirsem iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda da çalışıyor. Sistem Xbox kolu olarak görüyor.
Lejax dedi: Hocam bu ürün sizce nasıldır? Asıl amacım telefonda oynamak değil. Ama telefonda da kullanabilirsem iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda da çalışıyor. Sistem Xbox kolu olarak görüyor.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 21 Kasım 2020 #6 @Lejax O kol çakma. Çakmaların hepsi aynı oluyor genelde. Gomax Ps4 Uyumlu Kablosuz Oyun Kolu Gamepad Joystick Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Gomax Ps4 Uyumlu Kablosuz Oyun Kolu Gamepad Joystick yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com En ucuz çakma bu.
@Lejax O kol çakma. Çakmaların hepsi aynı oluyor genelde. Gomax Ps4 Uyumlu Kablosuz Oyun Kolu Gamepad Joystick Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Gomax Ps4 Uyumlu Kablosuz Oyun Kolu Gamepad Joystick yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com En ucuz çakma bu.
Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.327 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 21 Kasım 2020 #7 Samotne Ciasteczka dedi: @Lejax O kol çakma. Çakmaların hepsi aynı oluyor genelde. Gomax Ps4 Uyumlu Kablosuz Oyun Kolu Gamepad Joystick Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Gomax Ps4 Uyumlu Kablosuz Oyun Kolu Gamepad Joystick yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com En ucuz çakma bu. Genişletmek için tıkla... Hocam Rampage'in yaptığı iyi midir?
Samotne Ciasteczka dedi: @Lejax O kol çakma. Çakmaların hepsi aynı oluyor genelde. Gomax Ps4 Uyumlu Kablosuz Oyun Kolu Gamepad Joystick Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Gomax Ps4 Uyumlu Kablosuz Oyun Kolu Gamepad Joystick yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com En ucuz çakma bu. Genişletmek için tıkla... Hocam Rampage'in yaptığı iyi midir?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 21 Kasım 2020 #8 Lejax dedi: Hocam Rampage'in yaptığı iyi midir? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi hocam, hepsi aynı şeyin laciverdi oluyor genellikle. Ancak hiç olmazsa bir firmanın adı sanı geçsin diyorsan Rampage olanı alabilirsin.
Lejax dedi: Hocam Rampage'in yaptığı iyi midir? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi hocam, hepsi aynı şeyin laciverdi oluyor genellikle. Ancak hiç olmazsa bir firmanın adı sanı geçsin diyorsan Rampage olanı alabilirsin.
Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.327 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 21 Kasım 2020 #9 Samotne Ciasteczka dedi: Dediğim gibi hocam, hepsi aynı şeyin laciverdi oluyor genellikle. Ancak hiç olmazsa bir firmanın adı sanı geçsin diyorsan Rampage olanı alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi garanti açısından falan daha iyi olur. Monster Pusat'ta fena değil ama düzenine alışık değilim.
Samotne Ciasteczka dedi: Dediğim gibi hocam, hepsi aynı şeyin laciverdi oluyor genellikle. Ancak hiç olmazsa bir firmanın adı sanı geçsin diyorsan Rampage olanı alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi garanti açısından falan daha iyi olur. Monster Pusat'ta fena değil ama düzenine alışık değilim.