Telefonda Discord'da "sağırlaştır" yaptığım zaman mikrofonu da kapatıyor

onuralcii

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar.

Discord'u mobilden açtığım zaman sağırlaştır butonuna bastığım zaman mikrofonumu da kapatıyor. Arkadaşlarımın sesini bilgisayar üzerinden farklı bir hesapla aldığım için telefonda sağırlaştırmak istiyorum ama yapamıyorum mikrofonumu da kapattığı için. Çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar.

Discord'u mobilden açtığım zaman sağırlaştır butonuna bastığım zaman mikrofonumu da kapatıyor. Arkadaşlarımın sesini bilgisayar üzerinden farklı bir hesapla aldığım için telefonda sağırlaştırmak istiyorum ama yapamıyorum mikrofonumu da kapattığı için. Çözümü nedir?

Herkeste öyle diye biliyorum bende de öyle sağırlaştıra basınca mikrofon da kapanıyor.

Aynı durum bilgisayarda da geçerli. Sesli sohbette olduğunuz sunucuda yetkiniz var ise telefonda kullandığınız hesaba sesli sohbetteyken sağ tıklayın, oradan kırmızı yazılı Sağırlaştır butonuna basın. Yetkiniz yok ise yetkisi olan bir arkadaşınız da aynısını yapabilir.

Veya WO Mic gibi uygulamalar ile telefon mikrofonunu bilgisayardan kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı