R RagıpDemiratan Centipat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2022 #1 Öncelikle iyi akşamlar değerli Technopat üyeleri. Benim sorum, telefonda donanımları test edebileceğimiz bir uygulama var mı? Donanımdan kastım, işlemci, RAM vsvs. Nasıl ki PC'de FurMark var, Prime95 var, aynısı telefonlarda da var mı?
Öncelikle iyi akşamlar değerli Technopat üyeleri. Benim sorum, telefonda donanımları test edebileceğimiz bir uygulama var mı? Donanımdan kastım, işlemci, RAM vsvs. Nasıl ki PC'de FurMark var, Prime95 var, aynısı telefonlarda da var mı?
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 6 Aralık 2022 #2 AnTuTu.
Tyrus Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.623 Çözümler 8 6 Aralık 2022 #3 Geekbench 5 - Google Play'de Uygulamalar Android cihazınızın Geekbench 5 ile ne kadar hızlı olduğunu öğrenin. play.google.com
Geekbench 5 - Google Play'de Uygulamalar Android cihazınızın Geekbench 5 ile ne kadar hızlı olduğunu öğrenin. play.google.com
R RagıpDemiratan Centipat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2022 #4 aKuu dedi: AnTuTu. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz için teşekkürler. Sadece AnTuTu mu var? Merak ettiğimden soruyorum, bilgi edinmek babında yani.
aKuu dedi: AnTuTu. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz için teşekkürler. Sadece AnTuTu mu var? Merak ettiğimden soruyorum, bilgi edinmek babında yani.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 6 Aralık 2022 #5 RagıpDemiratan dedi: Yorumunuz için teşekkürler. Sadece AnTuTu mu var? Merak ettiğimden soruyorum, bilgi edinmek babında yani. Genişletmek için tıkla... Hayır. AnTuTu dışında Geekbench, 3DMark, PCMark, GFXBench gibi uygulamalar da bulunmakta.
RagıpDemiratan dedi: Yorumunuz için teşekkürler. Sadece AnTuTu mu var? Merak ettiğimden soruyorum, bilgi edinmek babında yani. Genişletmek için tıkla... Hayır. AnTuTu dışında Geekbench, 3DMark, PCMark, GFXBench gibi uygulamalar da bulunmakta.
LUCIFER66 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.170 Çözümler 1 Yer Los Angeles 7 Aralık 2022 #6 AnTuTu, Geekbench ve CPU-Z gibi uygulamalar mevcut.