hk_emircan Picopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #11 tahafx dedi: Ossurtmuş vallahi Sen beni izliyon diye gözüküyor Eki Görüntüle 1410730 Bune Genişletmek için tıkla... Sapık(!) hk_emircan dedi: Sapık(!) Genişletmek için tıkla... Artık bende izleniyorum xd Dosya Ekleri Screenshot_20220606-013106_Technopat.jpg 76,1 KB · Görüntüleme: 106
tahafx dedi: Ossurtmuş vallahi Sen beni izliyon diye gözüküyor Eki Görüntüle 1410730 Bune Genişletmek için tıkla... Sapık(!) hk_emircan dedi: Sapık(!) Genişletmek için tıkla... Artık bende izleniyorum xd
Crypto Guard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 2 Çözümler 23 6 Haziran 2022 #12 tahafx dedi: Sen beni izliyon diye gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Artık bende izliyorum. hk_emircan dedi: Son durum böyle hocalarım telefon nefes aldı. Genişletmek için tıkla... CCleaner iyi de dikkatli olmasan gereksiz şeyler indirebilir arka planda virüs programı falan filan.
tahafx dedi: Sen beni izliyon diye gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Artık bende izliyorum. hk_emircan dedi: Son durum böyle hocalarım telefon nefes aldı. Genişletmek için tıkla... CCleaner iyi de dikkatli olmasan gereksiz şeyler indirebilir arka planda virüs programı falan filan.
hk_emircan Picopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #13 Crypto Guard dedi: Artık bende izliyorum. CCleaner iyi de dikkatli olmasan gereksiz şeyler indirebilir arka planda virüs programı falan filan. Genişletmek için tıkla... İsim bittikten sonra sildim uygulamayı :d
Crypto Guard dedi: Artık bende izliyorum. CCleaner iyi de dikkatli olmasan gereksiz şeyler indirebilir arka planda virüs programı falan filan. Genişletmek için tıkla... İsim bittikten sonra sildim uygulamayı :d
ECHOSGRIM Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 479 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #14 system32exec dedi: "SD maid" programını öneririm Premium sürümünü. Android'in anası babasıdır. Geri kalan uygulamalar çöp. Genişletmek için tıkla... Hocam sen söyledin diye para verip aldım bunu. Bu uygulama silmez değil mi fotoları falan.
system32exec dedi: "SD maid" programını öneririm Premium sürümünü. Android'in anası babasıdır. Geri kalan uygulamalar çöp. Genişletmek için tıkla... Hocam sen söyledin diye para verip aldım bunu. Bu uygulama silmez değil mi fotoları falan.
Crypto Guard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 2 Çözümler 23 6 Haziran 2022 #15 ECHOSGRIM dedi: Hocam sen söyledin diye para verip aldım bunu. Bu uygulama silmez değil mi fotoları falan. Genişletmek için tıkla... SD maid güvenilir fakat Kullanmış olduğun cihazın rootlu değil ise hiç bulaşma derim. Eğer ki root, Custom, yazılım vs. var ise cihazında Pro sürümünü al arkana bakma derim.
ECHOSGRIM dedi: Hocam sen söyledin diye para verip aldım bunu. Bu uygulama silmez değil mi fotoları falan. Genişletmek için tıkla... SD maid güvenilir fakat Kullanmış olduğun cihazın rootlu değil ise hiç bulaşma derim. Eğer ki root, Custom, yazılım vs. var ise cihazında Pro sürümünü al arkana bakma derim.
system32exec Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 3.235 Çözümler 14 6 Haziran 2022 #16 ECHOSGRIM dedi: Hocam sen söyledin diye para verip aldım bunu. Bu uygulama silmez değil mi fotoları falan. Genişletmek için tıkla... Seçtiği dosyaları gözatarak silin. Uygulama zaten türkçe biraz kullanıp anlayabilirsiniz. Ayarları kurcalarsanız daha kolay olur.
ECHOSGRIM dedi: Hocam sen söyledin diye para verip aldım bunu. Bu uygulama silmez değil mi fotoları falan. Genişletmek için tıkla... Seçtiği dosyaları gözatarak silin. Uygulama zaten türkçe biraz kullanıp anlayabilirsiniz. Ayarları kurcalarsanız daha kolay olur.