Aidra Hectopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 199 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2020 #1 Telefonum da Wi-Fi açamıyorum açınca otomatik kapatıyor. Bir kez onu halletmiştim ama bu sefer hiçbir Wi-Fi gözükmüyordu. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2020
Telefonum da Wi-Fi açamıyorum açınca otomatik kapatıyor. Bir kez onu halletmiştim ama bu sefer hiçbir Wi-Fi gözükmüyordu.
P pantoloncu Decapat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 57 Çözümler 1 30 Nisan 2020 #2 Aidra dedi: Telefonum da Wi-Fi açamıyorum açınca otomatik kapatıyor. Bir kez onu halletmiştim ama bu sefer hiçbir Wi-Fi gözükmüyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlar kısmından ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin. Artı 0 Eksi
Aidra dedi: Telefonum da Wi-Fi açamıyorum açınca otomatik kapatıyor. Bir kez onu halletmiştim ama bu sefer hiçbir Wi-Fi gözükmüyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlar kısmından ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin.
millimeter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 1.037 Çözümler 1 Yer War Thunder evreni 30 Nisan 2020 #3 Aidra dedi: Telefonum da Wi-Fi açamıyorum açınca otomatik kapatıyor. Bir kez onu halletmiştim ama bu sefer hiçbir Wi-Fi gözükmüyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam aynisi benim basimada gelmisti. Sorunun cozumu ROM atmak. Telefon: Xiaomi Redmi 3. Artı 0 Eksi
Aidra dedi: Telefonum da Wi-Fi açamıyorum açınca otomatik kapatıyor. Bir kez onu halletmiştim ama bu sefer hiçbir Wi-Fi gözükmüyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam aynisi benim basimada gelmisti. Sorunun cozumu ROM atmak. Telefon: Xiaomi Redmi 3.
KS KS Aidra Hectopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 199 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2020 #4 pantoloncu dedi: Hocam ayarlar kısmından ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Dostum onu denedim hiçbir şey olmadı. millimeter dedi: Hocam aynisi benim basimada gelmisti. Sorunun cozumu ROM atmak. Telefon: Xiaomi Redmi 3. Genişletmek için tıkla... denerim sağolun Artı 0 Eksi
pantoloncu dedi: Hocam ayarlar kısmından ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Dostum onu denedim hiçbir şey olmadı. millimeter dedi: Hocam aynisi benim basimada gelmisti. Sorunun cozumu ROM atmak. Telefon: Xiaomi Redmi 3. Genişletmek için tıkla... denerim sağolun