Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.616 Çözümler 35 15 Ekim 2022 #11 İnternet mi yavaş tarayıcı mı yavaş? Tarayıcıda reklam engelleyici vs bir sürü eklenti varsa daha yavaş çalışır.
İnternet mi yavaş tarayıcı mı yavaş? Tarayıcıda reklam engelleyici vs bir sürü eklenti varsa daha yavaş çalışır.
ZacbemS Hectopat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #12 Shinya Kogami dedi: İnternet mi yavaş tarayıcı mı yavaş? Tarayıcıda reklam engelleyici vs bir sürü eklenti varsa daha yavaş çalışır. Genişletmek için tıkla... Hız testi aynı. Youtube gibi sitelerde ortalama olarak aynı ancak dediğim gibi Reddit'te falan gözle görülür bir yavaşlama var. Sadece uBlock Origin kullanıyorum nicolatesIa dedi: Sağ alttan internet sembolünün üzerine gelince internet ayarlarını görüntüle var oradan sıfırlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Durum değişmedi. Fark ettim ki denediğim bütün VPN'ler Youtube'da da video yükleyemiyor Reddit'te de. Sorunun bilgisayar kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Tekrar fark ettim ki bilgisayarımda (chrome uzantısı olarak) neredeyse hiçbir VPN düzgün çalışmıyor. Son düzenleme: 16 Ekim 2022
Shinya Kogami dedi: İnternet mi yavaş tarayıcı mı yavaş? Tarayıcıda reklam engelleyici vs bir sürü eklenti varsa daha yavaş çalışır. Genişletmek için tıkla... Hız testi aynı. Youtube gibi sitelerde ortalama olarak aynı ancak dediğim gibi Reddit'te falan gözle görülür bir yavaşlama var. Sadece uBlock Origin kullanıyorum nicolatesIa dedi: Sağ alttan internet sembolünün üzerine gelince internet ayarlarını görüntüle var oradan sıfırlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Durum değişmedi. Fark ettim ki denediğim bütün VPN'ler Youtube'da da video yükleyemiyor Reddit'te de. Sorunun bilgisayar kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Tekrar fark ettim ki bilgisayarımda (chrome uzantısı olarak) neredeyse hiçbir VPN düzgün çalışmıyor.