M mr3 Decapat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #1 Office uygulamaları telefonda toplam 20GB yer kaplıyor. Eğer silersem içindeki dosyalar da silinir mi?
Office uygulamaları telefonda toplam 20GB yer kaplıyor. Eğer silersem içindeki dosyalar da silinir mi?
system32exec Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 3.224 Çözümler 13 21 Ocak 2025 #2 Yedekleme yaptıysanız bulut üzerinden ve hesabınız bağlı ise silinmez. Senkronizasyon açık mı yedekleme yapmış mı kontrol edin.
Yedekleme yaptıysanız bulut üzerinden ve hesabınız bağlı ise silinmez. Senkronizasyon açık mı yedekleme yapmış mı kontrol edin.
M mr3 Decapat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #3 system32exec dedi: Yedekleme yaptıysanız bulut üzerinden ve hesabınız bağlı ise silinmez. Senkronizasyon açık mı yedekleme yapmış mı kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Yedekleme var mı yok mu diye nerden bakabilirim?
system32exec dedi: Yedekleme yaptıysanız bulut üzerinden ve hesabınız bağlı ise silinmez. Senkronizasyon açık mı yedekleme yapmış mı kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Yedekleme var mı yok mu diye nerden bakabilirim?
system32exec Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 3.224 Çözümler 13 21 Ocak 2025 #4 mr3 dedi: Yedekleme var mı yok mu diye nerden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Uygulama içinden kurcalarsanız bulursunuz. Ben sadece mantığını söyledim. Örnek olarak mesela görselde olduğu gibi olur yedekleme yaptıysa. Dosya Ekleri Screenshot_20250121_195713_Samsung Cloud.jpg 55 KB · Görüntüleme: 26
mr3 dedi: Yedekleme var mı yok mu diye nerden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Uygulama içinden kurcalarsanız bulursunuz. Ben sadece mantığını söyledim. Örnek olarak mesela görselde olduğu gibi olur yedekleme yaptıysa.