Ukaix Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar telefona mikrofon bağlıyorum, mikrofon çalışıyor ama sesler gelmiyor çünkü telefon mikrofonu aynı zamanda hoparlör olarak algılıyor. Giriş aygıtını mik, çıkış ise telefonun hoparlörü olarak ayarlamak istiyorum. Bir yolu var mı?
Arkadaşlar telefona mikrofon bağlıyorum, mikrofon çalışıyor ama sesler gelmiyor çünkü telefon mikrofonu aynı zamanda hoparlör olarak algılıyor. Giriş aygıtını mik, çıkış ise telefonun hoparlörü olarak ayarlamak istiyorum. Bir yolu var mı?
emre_2280 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 1.580 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #2 Bu tarz bir aparat kullanabilirsiniz. Amazon
Yusuf dikecin silahı Hectopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 2.275 Çözümler 2 1 Ağustos 2024 #3 Telefona mikrofon bağlamak ilk defa duyuyorum Bluetooth mikrofon mu?
Ukaix Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #4 Yusuf dikecin silahı dedi: Telefona mikrofon bağlamak ilk defa duyuyorum Bluetooth mikrofon mu? Genişletmek için tıkla... Normal kablolu mikrofon
Yusuf dikecin silahı dedi: Telefona mikrofon bağlamak ilk defa duyuyorum Bluetooth mikrofon mu? Genişletmek için tıkla... Normal kablolu mikrofon