raxemüller Picopat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 411 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #21 429065 dedi: @raxemüller iki farklı numara kayıtlı. Bunun virusle alakası yok. Genişletmek için tıkla... Benim bu zamana kadar iki numaram oldu 1 akıllı saat 2 telefon numaram.
429065 dedi: @raxemüller iki farklı numara kayıtlı. Bunun virusle alakası yok. Genişletmek için tıkla... Benim bu zamana kadar iki numaram oldu 1 akıllı saat 2 telefon numaram.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Ağustos 2023 #22 Hem o dediğiniz şey trojan olamaz, olsaydı amacı telefona yazılımsal zarar vermek olurdu. raxemüller dedi: Benim bu zamana kadar iki numaram oldu 1 akıllı saat 2 telefon numaram. Genişletmek için tıkla... Hocam trojan yok diyoruz hala uzatıyorsunuz. Sizin numaranız değil zaten. Bir kişiyi iki kere kaydetmişsiniz.
Hem o dediğiniz şey trojan olamaz, olsaydı amacı telefona yazılımsal zarar vermek olurdu. raxemüller dedi: Benim bu zamana kadar iki numaram oldu 1 akıllı saat 2 telefon numaram. Genişletmek için tıkla... Hocam trojan yok diyoruz hala uzatıyorsunuz. Sizin numaranız değil zaten. Bir kişiyi iki kere kaydetmişsiniz.
raxemüller Picopat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 411 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #23 sukuterkopke dedi: Hem o dediğiniz şey trojan olamaz, olsaydı amacı telefona yazılımsal zarar vermek olurdu. Genişletmek için tıkla... Yani şu an telefonumda yüzde yüz trojan yok değil mi? sukuterkopke dedi: Hem o dediğiniz şey trojan olamaz, olsaydı amacı telefona yazılımsal zarar vermek olurdu. Hocam trojan yok diyoruz hala uzatıyorsunuz. Sizin numaranız değil zaten. Bir kişiyi iki kere kaydetmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben kaydetmedim hocam o ablamın telefonundan görüntü.
sukuterkopke dedi: Hem o dediğiniz şey trojan olamaz, olsaydı amacı telefona yazılımsal zarar vermek olurdu. Genişletmek için tıkla... Yani şu an telefonumda yüzde yüz trojan yok değil mi? sukuterkopke dedi: Hem o dediğiniz şey trojan olamaz, olsaydı amacı telefona yazılımsal zarar vermek olurdu. Hocam trojan yok diyoruz hala uzatıyorsunuz. Sizin numaranız değil zaten. Bir kişiyi iki kere kaydetmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben kaydetmedim hocam o ablamın telefonundan görüntü.
4 429065 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 10.086 Makaleler 6 Çözümler 32 25 Ağustos 2023 #24 @raxemüller o iki numara da sizin değil mi yani? sukuterkopke dedi: Hocam trojan yok diyoruz hala uzatıyorsunuz. Sizin numaranız değil zaten. Bir kişiyi iki kere kaydetmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Sakin olun hocam
@raxemüller o iki numara da sizin değil mi yani? sukuterkopke dedi: Hocam trojan yok diyoruz hala uzatıyorsunuz. Sizin numaranız değil zaten. Bir kişiyi iki kere kaydetmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Sakin olun hocam
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Ağustos 2023 #25 raxemüller dedi: Yani şu an telefonumda yüzde yüz trojan yok değil mi? Ben kaydetmedim hocam o ablamın telefonundan görüntü. Genişletmek için tıkla... Evet yüzde yüz trojan yok. Hadi var dediniz, o zaman bu trojan olmaz. raxemüller dedi: Ben kaydetmedim hocam o ablamın telefonundan görüntü. Genişletmek için tıkla... Ablanız sizi iki kere kaydetmiş.
raxemüller dedi: Yani şu an telefonumda yüzde yüz trojan yok değil mi? Ben kaydetmedim hocam o ablamın telefonundan görüntü. Genişletmek için tıkla... Evet yüzde yüz trojan yok. Hadi var dediniz, o zaman bu trojan olmaz. raxemüller dedi: Ben kaydetmedim hocam o ablamın telefonundan görüntü. Genişletmek için tıkla... Ablanız sizi iki kere kaydetmiş.
raxemüller Picopat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 411 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #26 sukuterkopke dedi: Evet yüzde yüz trojan yok. Hadi var dediniz, o zaman bu trojan olmaz. Genişletmek için tıkla... Umarım o iki numara kpnusu anlamış ve doğru cevap vermişsinizdir,teşekkür ederim.
sukuterkopke dedi: Evet yüzde yüz trojan yok. Hadi var dediniz, o zaman bu trojan olmaz. Genişletmek için tıkla... Umarım o iki numara kpnusu anlamış ve doğru cevap vermişsinizdir,teşekkür ederim.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Ağustos 2023 #27 raxemüller dedi: Umarım o iki numara kpnusu anlamış ve doğru cevap vermişsinizdir,teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... İki numara da aynı değil mi zaten?
raxemüller dedi: Umarım o iki numara kpnusu anlamış ve doğru cevap vermişsinizdir,teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... İki numara da aynı değil mi zaten?
raxemüller Picopat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 411 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #28 sukuterkopke dedi: Evet yüzde yüz trojan yok. Hadi var dediniz, o zaman bu trojan olmaz. Ablanız sizi iki kere kaydetmiş. Genişletmek için tıkla... 1. Benim numaram ama 2. Numara hayatımda yeri yok. sukuterkopke dedi: İki numara da aynı değil mi zaten? Genişletmek için tıkla... Değil
sukuterkopke dedi: Evet yüzde yüz trojan yok. Hadi var dediniz, o zaman bu trojan olmaz. Ablanız sizi iki kere kaydetmiş. Genişletmek için tıkla... 1. Benim numaram ama 2. Numara hayatımda yeri yok. sukuterkopke dedi: İki numara da aynı değil mi zaten? Genişletmek için tıkla... Değil
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Ağustos 2023 #29 raxemüller dedi: 1. Benim numaram ama 2. Numara hayatımda yeri yok. Değil Genişletmek için tıkla... Başka birisini sizin yerinize kaydetmiştir yüksek ihtimalle. Yoksa hiç bir virüsün gidip birisinin ablasında fazladan numara ekleyeceğini zannetmiyorum.
raxemüller dedi: 1. Benim numaram ama 2. Numara hayatımda yeri yok. Değil Genişletmek için tıkla... Başka birisini sizin yerinize kaydetmiştir yüksek ihtimalle. Yoksa hiç bir virüsün gidip birisinin ablasında fazladan numara ekleyeceğini zannetmiyorum.
4 429065 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 10.086 Makaleler 6 Çözümler 32 25 Ağustos 2023 #30 @raxemüller merak etmeyin bir virüsün amacı kaydedilmiş bir kişiye yeni numara eklemek olmayacaktır zaten. En basitinden böyle de düşünebiliriz.
@raxemüller merak etmeyin bir virüsün amacı kaydedilmiş bir kişiye yeni numara eklemek olmayacaktır zaten. En basitinden böyle de düşünebiliriz.