Öncelikle hepinize selam. Buna benzer bir konu vardı ama orada hoparlör için sorulmuştu, oraya da sorumu yazdım ama mikrofon konusuna özel bir konu açmak da gerekiyor. Ben bir rap sanatçısıyım telefon üzerinden bir yazılım ile çalışıyorum (bandlab). Kendime MX-2020 Condenser mikrofon aldım ama kulaklık/mikrofon 3.5mm ayırıcı ile kullanmak çok zor oluyor ve telefonun dahili ses kartı bu iş için tamamen yeterli değil. Telefonun tip C girişinden (telefonum POCO X3 NFC) ufak 7.1 beyaz ucuz USB ses kartı taktığımda ise ses berbat bir şekilde geliyor, 3.5mm ayırıcı çok daha iyi ses veriyor. Eğer telefona profesyonel bir USB ses kartı alırsam ve telefonda çalıştırırsam yine aynı sorunu yaşar mıyım? Girişte herhangi bir arıza yok gibi görünüyor ama detay olarak şunu söyleyebilirim: 3.5mm ayırıcı ile kulaklığım ve mikrofonum takılıyken aynı anda herhangi bir şeyle tip C girişimi kullanırsam bir ne kullandığıma göre şiddeti değişen bir gürültü geliyor. Ben telefonun kendi ses kartından kaynaklandığını düşünmekteyim ama bu konuyla ilgilenen arkadaşlar yardımcı olsun profesyonel bir kariyere adım atıyorum. Bana yardımcı olmak için örnek ses kaydı, fotoğraf, Demo'lar ve farklı farklı şeyler isteyebilirsiniz bunu da unutmayın. Yardımınıza çok ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler.