Telefonda uygulama yüklerken başka bir cihaz gözüküyor

mrhheinz

Centipat
Daha fazla  
448138012_403905289327883_9134128378271707020_n.jpg

Arkadaşlar oyun indirmek istedim yükle kısmının yanında ok vardı, tıkladım böyle bir yer açıldı. Samsung yazan telefonu Google'dan arattım S22 Ultra çıktı.
Ailede ve sülalede böyle bir telefon yok ne yapmam gerek? Format attım yine aynısı oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 2245835

Arkadaşlar oyun indirmek istedim yükle kısmının yanında ok vardı, tıkladım böyle bir yer açıldı. Samsung yazan telefonu Google'dan arattım S22 Ultra çıktı.
Ailede ve sülalede böyle bir telefon yok ne yapmam gerek? Format attım yine aynısı oldu.

Senin cihazının marka/modeli ne peki?

Google hesap ayarlarından güvenlik kısmına girerseniz "cihazlar" olarak gözüken yerden gmailin kayıdı olan cihazların oturumunu kapatabiliyorsunuz.

Evet BlueStacks ve emülator kullandım.

General Mobile 20 Pro.
Bluestacksden kaynaklı çok yüksek ihtimalle o emülatörler s22ultra diye girer ve gmailine şu cihazda oturum açıldı diye mail gelir o cihaz s22ultra olur. Bir şey olmaz yukardaki arkadaşın dediği gibi hesap ayarlarından cihazlara gir ordan oturum açılan cihazlar gözükür kaldır ordan.

BlueStacks veya emülatör kullanıp o hesabı emülatörde açtın mı hiç?

BlueStacks bilgisayarda kullandım neden S22 Ultra yazıyor?

BlueStacks'den kaynaklı çok yüksek ihtimalle o emülatörler S22Ultra diye girer ve gmailine şu cihazda oturum açıldı diye mail gelir o cihaz S22Ultra olur. Bir şey olmaz yukarıdaki arkadaşın dediği gibi hesap ayarlarından cihazlara gir oradan oturum açılan cihazlar gözükür kaldır oradan.

Tamam çok sağ ol.

Bluestacks google tabanından oturum açtığı için s serisini tanıtıyor nedenini bende bilmiyorum açıkçası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı