Telefonda virüs var mı?

ufqvar

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar FC Mobile gelmiş ekrana kendiliğinden silmek istediğim zaman silinmiyor. Ayrıca telefonun uygulamalarında da görünmüyor böyle bir şey? Bir ara FC Mobile indirmiştim sonra sildim. Şimdi gelmiş tekrar nasıl kurtulurum? Virüs mü sizce?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250417_151740_One UI Home.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 64
Tıklayınca ne açılıyor? Virüs değildir hocam bence. Telefonu tamamen kapatıp tekrardan açın belki gider. İlk telefonu kapatıp açın gitmezse tıklayın bakın.

Anladığım kadarıyla telefonunuz Samsung. Galaxy Store'dan Kaspersky indirin. Kontrol edin. Hemen virüs kanısında bulunmamak lazım.

Tıklayınca ne açılıyor? Virüs değildir hocam bence. Telefonu tamamen kapatıp tekrardan açın belki gider. İlk telefonu kapatıp açın gitmezse tıklayın bakın.
hiç tıklamadım virüs falansa execute etmesin diye. Silmeye çalışıyom ama silmiyor telefon uygulamalarına giriyorum yok böyle bir şey

hiç tıklamadım virüs falansa execute etmesin diye. Silmeye çalışıyom ama silmiyor telefon uygulamalarına giriyorum yok böyle bir şey
Telefonu kapatıp açın. Belki bug olmuştur. Ya da virüsten şüpheniz varsa ESET indirin. Kaspersky falan boş telefonlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…