Telefonda Wi-Fi çok yavaş

kNecht

Hectopat
TurkNet GigaFiber kullanıyorum, bilgisayarda bir sorun yok ancak telefonda internetim aşırı yavaş. Speedtest yaptım 0.97 Mbps alıyorum ve Speedtest'in serverı sürekli değişiyor. Bir TurkNet izmit oluyor bir ramtek Telekom oluyor. Bu sorun neden olur ve nasıl çözebilirim?

TurkNet GigaFiber kullanıyorum, bilgisayarda bir sorun yok ancak telefonda internetim aşırı yavaş. Speedtest yaptım 0.97 Mbps alıyorum ve Speedtest'in serverı sürekli değişiyor. Bir TurkNet izmit oluyor bir ramtek Telekom oluyor. Bu sorun neden olur ve nasıl çözebilirim?

Modemde cihaz kısıtlaması olabilir hocam.

DNS veya VPN bağlı mı hocam?

Telefon ayarlarından sıfırlaya gelip ağ ayarlarını sıfırla dediğinizde çözülüyor. Şimdi denedim oldu.

Düzeltme: Olmadı. 1 dakikalığına telefonda ki hızım 600 Mbps'lere kadar geldi sonra 0.60-70 aralığına geri düştü. Tuhaf bir durum var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı