Telefondaki bazı uygulamalar sadece mobil veri kullanacak şekilde nasıl ayarlanır?

karadayiii

Kilopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Merhaba,

Telefondaki birkaç uygulamayı sadece mobil veri üzerinden kullanmak istiyorum. Wi-Fi bağlantısı varken herhangi bir şekilde bağlantı sağlanmasını istemiyorum. Ayarlar bölümündeki mobil veri kısmından seçtiğim uygulamaları "Wi-Fi ve mobil ağlar" seçeneğini "sadece mobil ağlar" olarak değiştirmeme rağmen Wi-Fi bağlantısıyla hala erişebiliyorum. Bahsettiğim bu ayarı nasıl aktif edebilirim?

Harici uygulama kullanmadan mümkün değil mi? Ayrıca etkileştirmek istediğim ayarı bu uygulama üzerinden makro olarak izah edebilir misin?

Android'in yeni sürümlerinde makro olayı vardı. Başka harici uygulama kullanmadan yapılır mı bilmem. Tetikleyiciye istediğiniz uygulamayı başlattığında komutunu girersiniz, yapılacak eylem kısmına Wi-Fi'ı kapatıp mobil veriye geçme eylemini eklersiniz. Uygulamada ek olarak hazır şablon kısmı var. Oradan hazır olarak da bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…