Telefonum Galaxy S2. PS3 kolunu bluetooth ile bilgisayarımda kablosuz olarak kullanmak istiyorum. Sorum şu: benim masaüstü bilgisayarımda bluetooth adaptör (dongle) yok. Ben telefonumdaki bluetoothu bilgisayarda bluetooth adaptör olarak kullanabilir miyim ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...
Bildiğim kadarı ile bu mümkün değil. Zira PC'nin bir sürücü ile iletişim kurması gerek. Bunun için de hem telefonun, içindeki Bluetooth yongasını telin kullanımına sunması gerek hem de bu yongaya uygun PC sürücüsü gerek. Bir adaptör almalısınız.
Arkadaşlar konuyu zıplattığım için özür dilerim ama soundwire diye bir uygulama var. Bu uygulama ile telinizi Wi-Fi üzerinden PC'nin hoparlörü olarak kullanabiliyorsunuz. Telefonunuza da bluethoot cihazınızı bağlayarak ufak bir gecikme ile kullanabiliyorsunuz. bu pc için uygulaması bu da tel için uygulaması
Arkadaşlar konuyu zıplattığım için özür dilerim ama soundwire diye bir uygulama var. Bu uygulama ile telinizi Wi-Fi üzerinden PC'nin hoparlörü olarak kullanabiliyorsunuz. Telefonunuza da bluethoot cihazınızı bağlayarak ufak bir gecikme ile kullanabiliyorsunuz. bu pc için uygulaması bu da tel için uygulaması
İşine yarayacaklar için Steam Link üzerinden tüm yayın özelliklerini düşürüp ayarlarda yayın görüntüsünü ve sesini devre dışı yapın, parlaklığı kısın gamepad cihazınızı bluetooth ile telefonunuza bu sayede kontrolcünüzü PC'niz üzerinde Bluetooth olarak kullanabilirsiniz özellikleri düşürmemizin sebebi telefon açık durmak zorunda ve şarjı ne kadar uzun giderse o kadar iyi.