S Samett00 Femtopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #1 Telefondaki casus yazılım nasıl kaldırılır? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2021
METANİC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.357 Makaleler 3 Çözümler 80 28 Eylül 2021 #2 Malwarebytes yükleyip tam tarama yapın. Artı 0 Eksi
KS KS S Samett00 Femtopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #3 METANİC dedi: Malwarebytes yükleyip tam tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler tek bunu yapmam yeter mi? Samett00 dedi: Teşekkürler tek bunu yapmam yeter mi? Genişletmek için tıkla... Kafasına göre mesaj bildirimi geldi Vodafone'dan SMS yeri gizlenmisti uygulama arasından Android diye bir uygulama sildim düzeldi. Artı 0 Eksi
METANİC dedi: Malwarebytes yükleyip tam tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler tek bunu yapmam yeter mi? Samett00 dedi: Teşekkürler tek bunu yapmam yeter mi? Genişletmek için tıkla... Kafasına göre mesaj bildirimi geldi Vodafone'dan SMS yeri gizlenmisti uygulama arasından Android diye bir uygulama sildim düzeldi.
METANİC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.357 Makaleler 3 Çözümler 80 28 Eylül 2021 #4 Samett00 dedi: Teşekkürler tek bunu yapmam yeter mi? Kafasına göre mesaj bildirimi geldi Vodafone'dan SMS yeri gizlenmisti uygulama arasından Android diye bir uygulama sildim düzeldi. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Şimdilik yeterli virüs bulursa yazarsınız. Artı 0 Eksi
Samett00 dedi: Teşekkürler tek bunu yapmam yeter mi? Kafasına göre mesaj bildirimi geldi Vodafone'dan SMS yeri gizlenmisti uygulama arasından Android diye bir uygulama sildim düzeldi. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Şimdilik yeterli virüs bulursa yazarsınız.