Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 29 Şubat 2020 #1 Merhabalar, telefondaki dosyalarımı USB aracılığıyla bilgisayara aktarayım dedim ama müzikler, videolar VID ve AUD olarak gösteriliyor hangisi hangi şarkı belli olmuyor bunu nasıl düzeltirim? Şarkıların kendi isimleri yazsın istiyorum.
Merhabalar, telefondaki dosyalarımı USB aracılığıyla bilgisayara aktarayım dedim ama müzikler, videolar VID ve AUD olarak gösteriliyor hangisi hangi şarkı belli olmuyor bunu nasıl düzeltirim? Şarkıların kendi isimleri yazsın istiyorum.
K kaiser soze Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 5.704 Makaleler 3 Çözümler 88 29 Şubat 2020 #2 Whatsapp üzerinden iletilen ortam dosyaları bu şekilde adlandırılıyor. Yapacak bir şey yok.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 29 Şubat 2020 #3 kaiser soze dedi: Whatsapp üzerinden iletilen ortam dosyaları bu şekilde adlandırılıyor. Yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... O şekil mi anladım.
kaiser soze dedi: Whatsapp üzerinden iletilen ortam dosyaları bu şekilde adlandırılıyor. Yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... O şekil mi anladım.
shockley Hectopat Katılım 17 Ağustos 2014 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2020 #4 Vıd- videonun kısaltılmış aud- Audio'nun kısaltılmış hali.