Telefondaki silinen videoları geri getirebilen bir program var mı?

MeNeverLearm

Centipat
Daha fazla  
Yanlışlıkla bir video sildim çöp kutusunda yok ve diğer data kurtarma uygulamaları görmüyor. Bilgisayara bağlayıp kurtaran bir program yok mu?

Hocam sileli ne kadar oldu 30 günü geçmediyse diskdiger diye program var onun sayesinde geri getirebilirsiniz. Telefona apk olarak ya da google playden indirebilirsiniz.

Yanlışlıkla bir video sildim çöp kutusunda yok ve diğer data kurtarma uygulamaları görmüyor. Bilgisayara bağlayıp kurtaran bir program yok mu?

Üzerine başka işlemler yapıldıysa tekrar getirilmesi zor olabilir. Ama bilgisayardaki programları kurup deneyebilirsiniz Recuva var mesela

Sadece sildim başka işlemler ne oluyor tam olarak

Sildikten sonra telefon diskine başka dosyalar yazılmışsa, videonun eski kalıntılarının üzerine data yazılmış olabilir ve buda dosyayı bulmanızı engeller.

Yanlışlıkla bir dosya silindiğinde yapılması gereken ilk iş hemen hiçbir işlem yapmadan data kurtarma yazılımı kullanmaktır. Aradan geçen süre içerisinde cihazınızda yapılacak diğer işlemlerin hepsi silinen dosyadan boşa çıkan alanlara bilgi yazarak o dosyanın kısmen ya da tamamen bozulmasına sebep olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı