Telefondaki sınırsız Youtube paketi bilgisayarda kullanılabilir mi?

Arkadaşlar merhaba, faturalı paket kullanıyorum ve paketime ek sınırsız YouTube var. Bunu USB kablo ile bağlayıp YouTube girdiğimde tarifemden gittiğini fark ettim. Bunu sınırsızdan kullanmanın bir yolu var mı?

Hayır. Telefon, bilgisayarın hangi siteye girdiğini ayırt edemez.

Emin misiniz? Çünkü eğer böyleyse, tebrikler, kökten internette anonim olmanın yolunu buldunuz!
İnternet firması değil, telefon hangi siteye girdiğinizi bilemez. Bu yüzden normal internetten harcar.

İnternet firması değil, telefon hangi siteye girdiğinizi bilemez. Bu yüzden normal internetten harcar.
Sınırsız interneti sana telefon mu veriyor ISS'n mı?
Hocam, YouTube için aktarılan bilgiyi telefondan ziyade sağlayıcının tespit edip tarifeden ayrı tuttuğunu sanıyorum. Sonuç ne olur merak ediyorum.
Bu konuya hakim değilim fakat cihazların MAC adresinden ayırt ettiğini düşünüyorum (hotspot açmanın
ücretli yapıldığı zamanda böyle işliyordu çünkü).

Telefona TeamViewer yükle, bilgisayardan telefonu kontrol ederek PC'den YouTube kullanılmış olur.
Ama TW çok fazla veri döneceği için ücretsiz bağlantıyı kısıtlayabilir.

Bulabilirsen internet bağlantısız operate uygulamaları var, onlar işini çözecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…