Telefondaki tüm dosyalar nasıl yedeklenebilir?

Makaleler
1
Yer
Malatya
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Öncelikle iyi Sosyaller. Telefon değiştireceğim. Eski telefonumu sıfırlayıp başkasına vereceğim. Telefondaki dosyaları yeni telefonuma şimdilik geçirmek istemiyorum. Bir yerde kalsın lazım olduğunda içindeki dosyalara bakmak istiyorum. Bulut tarzı bir şey de olur. Ben şöyle bir çözüm buldum. Telefonu bilgisayarıma USB kablo ile bağlayıp telefondaki tüm dosyaları bilgisayara aktarıp ZIP dosyasına sıkıştırmak. Hem fazla da yer kaplamaz istediğimde içine göz atabilirim. İşe yarar mı? Veya daha iyi bir yol varsa önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar selam. Öncelikle iyi sosyaller. Telefon değiştireceğim. Eski telefonumu sıfırlayıp başkasına vereceğim. Telefondaki dosyaları yeni telefonuma şimdilik geçirmek istemiyorum. Bir yerde kalsın lazım olduğunda içindeki dosyalara bakmak istiyorum. Bulut tarzı bir şey de olur. Ben şöyle bir çözüm buldum. Telefonu bilgisayarıma USB kablo ile bağlayıp telefondaki tüm dosyaları bilgisayara aktarıp ZIP dosyasına sıkıştırmak. Hem fazla da yer kaplamaz istediğimde içine göz atabilirim. İşe yarar mı? Veya daha iyi bir yol varsa önerilerinizi bekliyorum.

Bulut veya dediğin gibi herhangi bir diske kaydetmek en sağlıklısı olacaktır.

Bulut veya dediğin gibi herhangi bir diske kaydetmek en sağlıklısı olacaktır.
1705500257836.png

Buradaki bütün dosyaları aktarsam tüm telefon yedeklenmiş olur mu?
Bu arada telefonun kendi depolama alanı 64GB ekstra olarak 64GB SD kart takmıştım o gözükmüyor.

Eki Görüntüle 2087463
Buradaki bütün dosyaları aktarsam tüm telefon yedeklenmiş olur mu?
Bu arada telefonun kendi depolama alanı 64 GB ekstra olarak 64 GB SD kart takmıştım o gözükmüyor.

Direkt hepsini birden aktarmayı denersen gerekli gereksiz her şey yüklenir telefonun sistemi de dahil ayrıca dosyalar bozulabilir bundan dolayı elle senin için gerekli olanları diske aktar yeterli olacaktır fotoğraf, video, belge vs. SD kart konusuna gelirsek bir dönüştürücü yardımı ile telefondan çıkarıp SD kartı dönüştürücüye takabilirsin onu da bilgisayara taktınmı okuyacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı