Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.237 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #1 Kare hızını 60 yapmak istiyorum, nasıl yapabilirim var mıdır bir progamı?
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 26 Kasım 2024 #2 Ben edit yaparken veed.io kullanıyordum. Belki işinize yarayabilir
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.237 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #3 hogwartscanavarı dedi: Ben edit yaparken veed.io kullanıyordum. Belki işinize yarayabilir Genişletmek için tıkla... Filigran ekliyor, sıkıntı.
hogwartscanavarı dedi: Ben edit yaparken veed.io kullanıyordum. Belki işinize yarayabilir Genişletmek için tıkla... Filigran ekliyor, sıkıntı.
TEKNOLOJİPEREST Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 1.417 Makaleler 1 Çözümler 6 26 Kasım 2024 #4 Adrastos dedi: Kare hızını 60 yapmak istiyorum, nasıl yapabilirim var mıdır bir proga mı? Genişletmek için tıkla... CapCut'a girin videonuzu ekleyin dışa aktarma ayarlarından FPS değerini 60 yapın.
Adrastos dedi: Kare hızını 60 yapmak istiyorum, nasıl yapabilirim var mıdır bir proga mı? Genişletmek için tıkla... CapCut'a girin videonuzu ekleyin dışa aktarma ayarlarından FPS değerini 60 yapın.