A Alperen_51 Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.064 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #1 Telefon ekranı kapalıyken virüs işlem yapabilir mi?
LeqendLash Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 618 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #2 Yapar. Akıllı telefonların ekranı kapalı olsa bile arkaplanda bir çok şey işleyebilir.
SpeeQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.703 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #3 Yapar tabi.
SwanesSS Picopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 854 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #4 Virüs insan mı da ekran ile işi olsun Yapar.
A Alperen_51 Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.064 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #6 LeqendLash dedi: Yapar. Akıllı telefonların ekranı kapalı olsa bile arka planda birçok şey işleyebilir. Genişletmek için tıkla... SpeeQ dedi: Yapar tabii. Genişletmek için tıkla... SwanesSS dedi: Virüs insan mı da ekran ile işi olsun Yapar. Genişletmek için tıkla... Sorunum gelen bildirimler ben okumadan ekrandan siliniyor (ekran kapalıyken) bildirim geçmişine bakınca görüyorüm. Acaba niyedir? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2023
LeqendLash dedi: Yapar. Akıllı telefonların ekranı kapalı olsa bile arka planda birçok şey işleyebilir. Genişletmek için tıkla... SpeeQ dedi: Yapar tabii. Genişletmek için tıkla... SwanesSS dedi: Virüs insan mı da ekran ile işi olsun Yapar. Genişletmek için tıkla... Sorunum gelen bildirimler ben okumadan ekrandan siliniyor (ekran kapalıyken) bildirim geçmişine bakınca görüyorüm. Acaba niyedir?
dux1 Picopat Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 242 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2025 #7 Alperen_51 dedi: Sorunum gelen bildirimler ben okumadan ekrandan siliniyor (ekran kapalıyken) bildirim geçmişine bakınca görüyorüm. Acaba niyedir? Genişletmek için tıkla... Alperren bey bu virüse çok taktınız bir format geçer ya kamera adam niye baksın senin yüzünümü görcek.
Alperen_51 dedi: Sorunum gelen bildirimler ben okumadan ekrandan siliniyor (ekran kapalıyken) bildirim geçmişine bakınca görüyorüm. Acaba niyedir? Genişletmek için tıkla... Alperren bey bu virüse çok taktınız bir format geçer ya kamera adam niye baksın senin yüzünümü görcek.