metehan_06 Zeptopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar, telefona virüs bulaştırdım. Format atsam gider mi? Çok yavaşladı telefon.
KS KS metehan_06 Zeptopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #21 metehan_06 dedi: Arkadaşlar, telefona virüs bulaştırdım. Format atsam gider mi? Çok yavaşladı telefon. Genişletmek için tıkla... Tarattım hiçbir şey çıkmadı ama çok kasıyor. Artı 0 Eksi
metehan_06 dedi: Arkadaşlar, telefona virüs bulaştırdım. Format atsam gider mi? Çok yavaşladı telefon. Genişletmek için tıkla... Tarattım hiçbir şey çıkmadı ama çok kasıyor.
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 12 Temmuz 2022 #22 Yanlış bilgi metehan_06 dedi: Tarattım hiçbir şey çıkmadı ama çok kasıyor. Genişletmek için tıkla... Format at. Artı 1 Eksi
KS KS metehan_06 Zeptopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #23 Cingöz Recai dedi: Format at. Genişletmek için tıkla... Peki görüşürüz bakamayacağım sonraki mesajlara bir 10 dakika falan bekliyim belki bir şey olur. Artı 0 Eksi
Cingöz Recai dedi: Format at. Genişletmek için tıkla... Peki görüşürüz bakamayacağım sonraki mesajlara bir 10 dakika falan bekliyim belki bir şey olur.
Kafatasi74 Centipat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #24 metehan_06 dedi: Tarattım hiçbir şey çıkmadı ama çok kasıyor. Genişletmek için tıkla... Fabrika ayarlarına sıfırla ya da bilgin varsa hard reset atabilirsin eğer virüs varsa bazı virüsler engelleyebiliyor. Artı 0 Eksi
metehan_06 dedi: Tarattım hiçbir şey çıkmadı ama çok kasıyor. Genişletmek için tıkla... Fabrika ayarlarına sıfırla ya da bilgin varsa hard reset atabilirsin eğer virüs varsa bazı virüsler engelleyebiliyor.
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 12 Temmuz 2022 #25 Kafatasi74 dedi: Fabrika ayarlarına sıfırla ya da bilgin varsa hard reset atabilirsin eğer virüs varsa bazı virüsler engelleyebiliyor. Genişletmek için tıkla... Basit bir virüse benziyor. Arkadaş ne yüklerken bulastirdigini söyledi. Artı 0 Eksi
Kafatasi74 dedi: Fabrika ayarlarına sıfırla ya da bilgin varsa hard reset atabilirsin eğer virüs varsa bazı virüsler engelleyebiliyor. Genişletmek için tıkla... Basit bir virüse benziyor. Arkadaş ne yüklerken bulastirdigini söyledi.
KS KS metehan_06 Zeptopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #26 Cingöz Recai dedi: Basit bir virüse benziyor. Arkadaş ne yüklerken bulastirdigini söyledi. Genişletmek için tıkla... Siteden video izlerken 10 tane ekrana bildirim geldi kapatmak isterken neredeyse 3 tanesine falan bastım sonra kasmaya başladı telefon. Artı 0 Eksi
Cingöz Recai dedi: Basit bir virüse benziyor. Arkadaş ne yüklerken bulastirdigini söyledi. Genişletmek için tıkla... Siteden video izlerken 10 tane ekrana bildirim geldi kapatmak isterken neredeyse 3 tanesine falan bastım sonra kasmaya başladı telefon.
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 12 Temmuz 2022 #27 metehan_06 dedi: Siteden video izlerken 10 tane ekrana bildirim geldi kapatmak isterken neredeyse 3 tanesine falan bastım sonra kasmaya başladı telefon. Genişletmek için tıkla... Telefon modeli ne? Bildirime basarak virüs bulaştıran ilk sizi gordum. Artı 0 Eksi
metehan_06 dedi: Siteden video izlerken 10 tane ekrana bildirim geldi kapatmak isterken neredeyse 3 tanesine falan bastım sonra kasmaya başladı telefon. Genişletmek için tıkla... Telefon modeli ne? Bildirime basarak virüs bulaştıran ilk sizi gordum.
KS KS metehan_06 Zeptopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #28 Cingöz Recai dedi: Telefon modeli ne? Bildirime basarak virüs bulaştıran ilk sizi gordum. Genişletmek için tıkla... Samsung Galaxy J7 Prime. Artı 0 Eksi
Cingöz Recai dedi: Telefon modeli ne? Bildirime basarak virüs bulaştıran ilk sizi gordum. Genişletmek için tıkla... Samsung Galaxy J7 Prime.
GfbSieR Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 250 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #29 Google playden malwarebytes indirip bir tarat istersen, bence halleder malwarebytes Artı 0 Eksi
Kafatasi74 Centipat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #30 Sanırım girdiğiniz bir sitede yanlışlıkla bildirimlere izin verdiniz. Siz fark etmeden bir şey indirip arkada miner vs yapıyor olabilir. Artı -1 Eksi
Sanırım girdiğiniz bir sitede yanlışlıkla bildirimlere izin verdiniz. Siz fark etmeden bir şey indirip arkada miner vs yapıyor olabilir.