Telefondan 5 GB dosya nasıl başka talefona atılır?

Merhaba. Telefondan yaklaşık 40 dakikalık 4.70 GB dosyayı ya başka telefona nasıl aktarabilirim? Flash'a atmaya çalışıyorum ara kablo ile donup kalıyor hiç atılmıyor. Telefondan başka bir telefona nasıl atabilirim? Bluetooth'tan atmaya çalıştım oda 4 GB limiti aşıyor diyerek kabul etmiyor.

Merhaba. Telefondan yaklaşık 40 dakikalık 4.70 GB dosyayı ya başka telefona nasıl aktarabilirim? Flash'a atmaya çalışıyorum ara kablo ile donup kalıyor hiç atılmıyor. Telefondan başka bir telefona nasıl atabilirim? Bluetooth'tan atmaya çalıştım oda 4 GB limiti aşıyor diyerek kabul etmiyor.

Google Drive ile atabilirsiniz. İlk önce dosyayı Drive'a yükleyin sonrasında paylaşma linkini WhatsApp'tan karşı telefona atın o telefondan indirin ve bu kadar.

drive.google.com'a yükleyin linki diğer telefondan açıp indirin bu kadar basit. internet mi yok bu çözümlerle uğraştınız ?

Eğer video ise dediğiniz dosya videoyu kesip 2 parça şeklinde Bluetooth'la gönderebilirsiniz veya arkadaşın dediği gibi Google Drive tarzı bir platforma yükleyebilirsiniz.

Wi-fi direct diye bir paylaşım yolu var. İki cihazın da aynı Wi-fi ağına bağlı olması gerekiyor. Bu kurulumu yapabilirseniz çok hızlı bir şekilde paylaşım yapılabiliyor.

Eğer ki diğer telefonda başka bir e-posta adresiniz varsa WeTransfer - Send Large Files & Share Photos Online - Up to 2GB Free'a girip oradan diğer telefonunuza dosyalarınızı atabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı