Telefondan AutoCAD kullanmak mümkün mü?

pezasd

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, bilgisayarım yok. Telefonum Samsung S23FE. Üniversitede AutoCAD dersleri aliyorum. Bunlari pratik yapmak için telefondan herhangi bir şekilde kullanabilme şansım var mı? Samsung DeX vs.

Selamlar, bilgisayarım yok. Telefonum Samsung S23FE. Üniversitede AutoCAD dersleri aliyorum. Bunlari pratik yapmak için telefondan herhangi bir şekilde kullanabilme şansım var mı? Samsung DeX vs.

Verimli bir şekilde kullanıcağını sanmıyorum telefon farketmez autocad özellikle büyük projelerde gerçekten sistem isteyen bir uygulama telefonda 30mb üzeri projeleri açarken bile uzun süreler bekleyebilirsin. Ama basit projeler yapıcaksan denenebilir.

Sağ olun hocam çok büyük projelerle işim yok 2D basit çizimlerin tekrarlarını yapacağım sadece tavsiyeniz için teşekkürler

Eğer autocad lisansınız yoksa telefondan autocad kullanamazsınız. Kullanabiliyor olsanızda bu sadece projeleri incelemeye yarıyor bir çizgi çizmek bile çok zor yani alıştırma yapamazsınız. Mouse klavye şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…