azer2020 Centipat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 15 1 Haziran 2020 #1 Merhaba ben bilgisayaımda internete baglanmak istiyorum telefonumdan USB ile baglanabilirim mi? Bilgiasayara zarari olur mu?
Merhaba ben bilgisayaımda internete baglanmak istiyorum telefonumdan USB ile baglanabilirim mi? Bilgiasayara zarari olur mu?
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 1 Haziran 2020 #2 Iphone kullanıyorsunuz evet. Size önerim onun yerine Hotspot açıp bağlamanız. Bir zararı da olmaz. Artı 0 Eksi
olvidobc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 1.941 Çözümler 15 1 Haziran 2020 #3 Android veya İphone fark etmez usb ile internet paylaşımı yapabilirsiniz ve hayır bilgisayarınıza bir zarar vermez. Tethering Nedir? USB Tethering Kullanımı ve USB Tethering Nasıl Açılır? Tethering Nedir? USB Tethering Kullanımı ve USB Tethering Nasıl Açılır? wmaraci.com Artı 0 Eksi
Android veya İphone fark etmez usb ile internet paylaşımı yapabilirsiniz ve hayır bilgisayarınıza bir zarar vermez. Tethering Nedir? USB Tethering Kullanımı ve USB Tethering Nasıl Açılır? Tethering Nedir? USB Tethering Kullanımı ve USB Tethering Nasıl Açılır? wmaraci.com
berk1937 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 2.376 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Super Mario World 1 Haziran 2020 #4 USB ile de bağlayabilirsin, Wi-Fi ile de. Herhangi bir zararı olmaz, fakat USB ile bağlantıda telefonun şarj olur, Wi-Fi ile bağlantıda telefonun bataryası biter. Artı 0 Eksi
USB ile de bağlayabilirsin, Wi-Fi ile de. Herhangi bir zararı olmaz, fakat USB ile bağlantıda telefonun şarj olur, Wi-Fi ile bağlantıda telefonun bataryası biter.