Yusuf Bulut Hectopat Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2017 #1 Android için bir uygulama arıyorum. PC'yi kontrol edeceğim. Fakat telefonu çevirdiğimde bilgisayardaki oyundaki aracın direksiyonunun da dönmesini istiyorum. Böyle bir uygulama var mı? ( wiDroid denedim ama çalışmadı ) Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2017
Android için bir uygulama arıyorum. PC'yi kontrol edeceğim. Fakat telefonu çevirdiğimde bilgisayardaki oyundaki aracın direksiyonunun da dönmesini istiyorum. Böyle bir uygulama var mı? ( wiDroid denedim ama çalışmadı )
airboss Hectopat Katılım 12 Şubat 2017 Mesajlar 722 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi Profil Kapağı 1522830363 3 Mayıs 2017 #2 Daha önce hiç duymadım ve var olduğunu düşünmüyorum.
Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2017 #3 airboss dedi: Daha önce hiç duymadım ve var olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Duymamış olman olmadığı anlamına gelmez. SplashtopGameTHD ile dene ama onda tuşlar ile.
airboss dedi: Daha önce hiç duymadım ve var olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Duymamış olman olmadığı anlamına gelmez. SplashtopGameTHD ile dene ama onda tuşlar ile.