Telefondan Discord'a nasıl girilir?

Rivanya

Femtopat
Daha fazla  
Telefon iPhone. WARP kullanıyordum ama bozuldu. Discord'da yeni mesajlar yüklenmiyor ve benim mesajlarım da gitmiyor. Belki limiti dolmuştur diye WARP+ satın aldım ama hiçbir şey değişmedi. Superonline ve Türk Telekom Wi-Fi kullanabiliyorum. İkisini de denedim. İkisinde de Wi-Fi ayarlarından 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 DNS'lerini ayarlayıp denedim, hiçbir şey değişmedi. Hücresel veri ile de çalışmıyor. Ancak normal VPN ile girebiliyorum ama öyle 1 resim yüklenmesi abartısız 30 saniye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün bu sorunu 2. kez görüyorum. WARP'ı silip tekrar yüklemeyi denediniz mi? WARP güncel mi?

Not: Bende WARP kullanıyorum düzgün çalışıyor Discord'a giriş sağlayabiliyorum.

Ben telefonumda DNS kullanıyorum. Instagram ve DC yasaklaninca haberleri görünce haberim olmuştu. dns.adguard.com . Bu DNS ile hem reklamları engelleyebilir hem DC'ye vs Instagram'ya girebilirsin. Ama her cihazda ve her durumda çalışmıyor. Wi-Fi'de dene kesin sonuç alırsın.

Secure VPN deneyebilir misiniz hocam?

Mümkün olduğu sürece VPN'den uzuk dursun.

Proton VPN hızlı ve güvenilir, ücretsiz sürümü oldukça yeterli en hızlı sunucu da Hollanda.

Kolay menüsü var bence bende iPhone kullanıyorum Discord'a da onunla erişim sağlıyorum.

Zor ya da kötü demedim. VPN oldugundan aç kapa zor olur dedim. DNS sürekli açık ve internet hızını düşürmüyor diye daha iyi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…