Bu üçünü deneyin benim tavsiyem WARP hem PC de halihazırda kullanmaya devam ediyorum Android telefon kullanırkende kullanmıştım reklamsız aşırı rahat bir VPN.
Eğer iPhone ise windscibe ı önerebilirim.
Her VPN'de lokasyon değiştirme yok eğer VPN de böyle bir özellik varsa önceliğiniz ABD olsun.
Bu üçünü deneyin benim tavsiyem WARP hem PC de halihazırda kullanmaya devam ediyorum Android telefon kullanırkende kullanmıştım reklamsız aşırı rahat bir VPN.
Evet öyle bir sıkıntı var ben çok fazla ekran paylaşımı yapan birisi değilim o yüzden bu beni çok etkilemedi tabii ki daha iyi olanlarda vardır ancak reklamsız olması benim gibi takıntılı olan birine çok büyük avantaj ancak ekran paylaşımı yapacaksanız arkadaşın dediği gibi bir sorun var eklemeyi unutmuşum.
Aslında ücretli olup olmayacağını belirtirse daha iyi VPN'ler önerebiliriz misal Total VPN aylık 1.59 euro şu an %80 indirim var şu an tam fiyatını bilmiyorum ancak Surfshark'ta olabilir veya Nord.
Ben telefonda Avast'ın en yüksek planını almıştım 1 yıllık 20TL miydi neydi VPN'i de var ama hiç kullanmıyorum Proton'a daha fazla güveniyorum gereksiz bir para harcaması olduğuna inanıyorum.