Telefondan Discord'a nasıl girilir?

Ben telefonda Avast'ın en yüksek planını almıştım 1 yıllık 20TL miydi neydi VPN'i de var ama hiç kullanmıyorum Proton'a daha fazla güveniyorum gereksiz bir para harcaması olduğuna inanıyorum.

Proton'u hiç kullanmadım ancak kullananların çok fazla önerdiğini de biliyorum dediğim gibi bu ona kalmış birey para verip Total'ya da Surfshark tarzı bir şey alırım derse bilemem ancak Proton'da çok öneriliyor.

Şu an piyasada bulunan en güvenilir VPN'lerden birisi kendisi.

Aslında ücretli olup olmayacağını belirtirse daha iyi VPN'ler önerebiliriz misal Total VPN aylık 1.59 euro şu an %80 indirim var şu an tam fiyatını bilmiyorum ancak Surfshark'ta olabilir veya Nord.

Nord gibi servislere senelik 40-50 dolar para vereceğime gider VDS alır kendi VPN ağımı kurarım.

Nord gibi servislere senelik 40-50 dolar para vereceğime gider VDS alır kendi VPN ağımı kurarım.

Hocam ben git bunu al demedim kendisi bilir ben parayı basar Nord alırım veya dediğiniz gibi VDS alırım derse bilemem ben sadece iki taraftan da öneride bulundum seçim kendisinin yoksa Nord çok mantıklı değil o fiyatta.

Şu an piyasada bulunan en güvenilir VPN'lerden birisi kendisi.

Proton'u deneyeceğim sanırım aklıma düşürdün.

Daha fazla aklına yatması için
Proton VPN, cern kökenli protonmail ekibi tarafından kurulan, merkezi gizlilik yasalarıyla ünlü İsviçre'de bulunan, açık kaynak kodlu ve bağımsız denetimlerle doğrulanmış no-logs (kayıt tutmama) politikasına sahip, ücretsiz sürümünde bile reklamsız ve sınırsız veri sunan, secure Core ve netshield gibi gelişmiş güvenlik katmanlarıyla donatılmış, tor ve p2p desteği bulunan, kâr amacı gütmeyen, tamamen gizlilik ve kullanıcı güvenliği odaklı bir VPN hizmetidir.

İsviçre deyince daha çok hoşuma gitmeye başladı bak şimdi neden bilmiyorum ama İsviçre merkezli şeyler beni kendine çekiyor eyvallah

Arkadasimin telefonundan Discord'a girmeye calisiyoruz. VPN'i falan actik ama hesaba giris yap kisminda her şeyi dogru giriyoruz, takilip kalıyor.

İntra diye uygulama var GoodbyeDPI görevi görüyor hem de 1 kere açınca açık kalıyor istersen kapat 10 numara uygulama hem de ücretsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…