Y yzb_soner Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 389 20 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar merhaba, 2 telefonda da Gmail var, diğer telefondaki Gmail'imi nasıl silebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2023
105993 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 6.913 Makaleler 3 Çözümler 43 20 Ağustos 2023 #2 Android'de hesap ekleme veya kaldırma - Android Yardım E-postanıza, kişilerinize, takviminize erişmek ve Google Play Store'dan uygulama almak için telefonunuza hesaplar ekleyebilirsiniz. Bir Google hesabı eklediğinizde, söz konusu hesapla ilişkile support.google.com
Android'de hesap ekleme veya kaldırma - Android Yardım E-postanıza, kişilerinize, takviminize erişmek ve Google Play Store'dan uygulama almak için telefonunuza hesaplar ekleyebilirsiniz. Bir Google hesabı eklediğinizde, söz konusu hesapla ilişkile support.google.com
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.614 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #3 Telefonun modeli nedir? Her cihazda farkli yontemler ile kaldiriliyor.
Y yzb_soner Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 389 20 Ağustos 2023 #4 yzb_soner dedi: Arkadaşlar merhaba 2 telefonda da Gmail var diğer telefondaki Gmail'imi nasıl silebilirimyardım. Genişletmek için tıkla... Umut Nas dedi: Telefonun modeli nedir? Her cihazda farkli yontemler ile ka. Genişletmek için tıkla... Hocam engellenen listesinde var yani engelledik o cihazda Gmail'den çıkış yapmış mıdır?
yzb_soner dedi: Arkadaşlar merhaba 2 telefonda da Gmail var diğer telefondaki Gmail'imi nasıl silebilirimyardım. Genişletmek için tıkla... Umut Nas dedi: Telefonun modeli nedir? Her cihazda farkli yontemler ile ka. Genişletmek için tıkla... Hocam engellenen listesinde var yani engelledik o cihazda Gmail'den çıkış yapmış mıdır?