Telefondan HDMI ile görüntü aktarımı nasıl yapılır?

Akaan1

Centipat
Daha fazla  
Merhaba elimde eski bir telefon var(Reeder P10) cihazın görüntü aktarma desteği var bende yansıtmak için Type-C HDMI+USB+Type-C adaptör aldım ama TV'ye yansıtamadım yansıtmak için ne yapmam lazım program vs mi yüklemem lazım?

Telefonun Type-C 2.0 sürümünü kullanıyor. Bu tip işler için 3.2 ya da 3.0 olması gerekiyor.
Elimde yeni cihazlarda var Samsung Galaxy m12 Huawei matped t10s ve Samsung tab 7 var onlardada çalışmadı ne yapmalıyım bir program mi kullanmalıyım internete gördüğüm videolarda type c to hdmı kabloyu bağlayınca TV de QR kod çıkıyor benimki onla alakalı olabilir mi?

Elimde yeni cihazlarda var Samsung Galaxy M12 Huawei matped T10s ve Samsung Tab 7 var onlardada çalışmadı ne yapmalıyım bir program mi kullanmalıyım internete gördüğüm videolarda Type-C to HDMI kabloyu bağlayınca TV de QR kod çıkıyor benimki onla alakalı olabilir mi?

Videonun linkini atabilirmisiniz?

Ayrıca bu cihazlarda 2.0 sürümüne sahipler.

Bir de aldığınız dönüştürücünün linkini atın bakalım.

Son düzenleme:
Videonun linkini atabilirmisiniz?

Ayrıca bu cihazlarda 2.0 sürümüne sahipler.

Bir de aldığınız dönüştürücünün linkini atın bakalım.
Videonun linki:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ürünün linki: Techmaster 4k Type-c Hdmı Görüntü Aktarım Kablosu Şarj Girişli Usb Hub 3.0 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Videonun linki:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ürünün linki: Techmaster 4k Type-c Hdmı Görüntü Aktarım Kablosu Şarj Girişli Usb Hub 3.0 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Hocam o QR kod tamamen TV ile alakalı bir şey.
Arkadaşın telefonunun Type-C sürümü 3.0 olabilir.
Bir de sizin aldığınız üründe zaten 3.0 sürüm kullandığı belirtilmiş.
2.0 bir dönüşütürücü belkii işe yarar, pek sanmıyorum.

Ürün hakkında hiçbir şey yok ve değerlendirmesi yok, güvenilir değil önermem.
Type-C 2.0 bir dönüştürücü bilidiğim kadarı ile yok.
Aklıma şöyle çılgın bir fikir geliyor bu telefonu kullanmıyorum TV imi android yapmak istiyorum android box ta almak istemiyorum sizce şöyle bir ürün varmıdır telefonun kendi ekranının bağlı olduğu soketi hdmi ya çevircek böylece doğrudan telefondan görüntü alacağız

Bu yapılmış ise sizin dediğinizde yapılabilir ama doğru parçayı temin etmek şart.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı