Telefondan İnternet Açmadan Önce Nelere Dikkat Edilmesi Gerekir?

192269

Megapat
Makaleler
1
Telefonumdan bilgisayara internet paylaşımı yapmadan önce nelere dikkat etmeliyim? Windows Update servisini kapalı tutmam Windows'un internet harcamasını engellemeye yeter mi? Steam'i de hizmetlerden devre dışı bıraktım güncelleme indirmesin diye, 3 aydır falan güncellemiyorum çünkü offline olarak giriş yapıyorum ve girersem bütün internetimi bitirebilir. Sadece Technopat, Facebook falan takılmak için açtım yani internet paylaşımını. Ne yazık ki bir süre daha evime internet bağlatamıyorum çünkü. Windows bu konuda yeterli gelmeyebilir derseniz internet kafeden falan başka bir Linux işletim sisteminin düşük versiyonunu indirip kurmayı ve onunla internete girmeyi düşünüyorum. Şu anda sadece Technopat'a girdim 5,53GB olan internet kullanımı hala daha 5,53GB gözüküyor. Telefonun kendi sayacı olduğu için operatörlerin sayaçları 2 saat hariçtir olayı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar da yüklü olan ve arka planda çalışan yardımcı yazılımlar varsa onlarıda kontrol et. Onun dışında zaten gerekli önlemleri almışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…