Mibrunistan Picopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 294 Çözümler 1 19 Nisan 2023 #1 Böyle bir şey mümkün mü? JavaScript veya türevlerini telefondan çalıştırabilir miyiz? Not: Termux gibi kütüphane mantığı ile çalışan uygulamalardan bahsetmiyorum. Kodu dosya halinde çalıştırabilen bir uygulama veya sistem var mı?
Böyle bir şey mümkün mü? JavaScript veya türevlerini telefondan çalıştırabilir miyiz? Not: Termux gibi kütüphane mantığı ile çalışan uygulamalardan bahsetmiyorum. Kodu dosya halinde çalıştırabilen bir uygulama veya sistem var mı?
Karşıt Madde Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 3 Çözümler 10 19 Nisan 2023 #2 Temel düzeyde çalışır. HTML içine JS yerleştirirsin yada bir JS dosyasını çağırırsan olur. Onun dışında Node JS çalıştırmak için bir Linux lazım olacatır. Bunu Termux sağlar.
Temel düzeyde çalışır. HTML içine JS yerleştirirsin yada bir JS dosyasını çağırırsan olur. Onun dışında Node JS çalıştırmak için bir Linux lazım olacatır. Bunu Termux sağlar.
Mibrunistan Picopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 294 Çözümler 1 19 Nisan 2023 #3 Karşıt Madde dedi: Temel düzeyde çalışır. HTML içine JS yerleştirirsin ya da bir JS dosyasını çağırırsan olur. Onun dışında Node JS çalıştırmak için bir Linux lazım olacatır. Bunu Termux sağlar. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama çevirince sıkıntı yaratıyor. Bildiğiniz Visual Studio gibi bir uygulama var mı kendi içinde çalıştıran. Bir tane buldum sanırım.
Karşıt Madde dedi: Temel düzeyde çalışır. HTML içine JS yerleştirirsin ya da bir JS dosyasını çağırırsan olur. Onun dışında Node JS çalıştırmak için bir Linux lazım olacatır. Bunu Termux sağlar. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama çevirince sıkıntı yaratıyor. Bildiğiniz Visual Studio gibi bir uygulama var mı kendi içinde çalıştıran. Bir tane buldum sanırım.
Administraktör Megapat Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 468 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #4 Mibrunistan dedi: Böyle bir şey mümkün mü? JavaScript veya türevlerini telefondan çalıştırabilir miyiz? Not: Termux gibi kütüphane mantığı ile çalışan uygulamalardan bahsetmiyorum. Kodu dosya halinde çalıştırabilen bir uygulama veya sistem var mı? Genişletmek için tıkla... JavaScript zaten çalışıyor mobilde tarayıcılar ile. NodeJS'i çalıştırmak içinse farklı çözümler var bunun gibi Node.js for Mobile Apps.
Mibrunistan dedi: Böyle bir şey mümkün mü? JavaScript veya türevlerini telefondan çalıştırabilir miyiz? Not: Termux gibi kütüphane mantığı ile çalışan uygulamalardan bahsetmiyorum. Kodu dosya halinde çalıştırabilen bir uygulama veya sistem var mı? Genişletmek için tıkla... JavaScript zaten çalışıyor mobilde tarayıcılar ile. NodeJS'i çalıştırmak içinse farklı çözümler var bunun gibi Node.js for Mobile Apps.
Mibrunistan Picopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 294 Çözümler 1 20 Nisan 2023 #5 Administraktör dedi: JavaScript zaten çalışıyor mobilde tarayıcılar ile. Node.js'i çalıştırmak içinse farklı çözümler var bunun gibi Node.js for Mobile Apps. Genişletmek için tıkla... Dosya olarak demiştim. Tarayıcı çalıştırılanlar tarayıcı tabanlı işlerde işinizi görür.
Administraktör dedi: JavaScript zaten çalışıyor mobilde tarayıcılar ile. Node.js'i çalıştırmak içinse farklı çözümler var bunun gibi Node.js for Mobile Apps. Genişletmek için tıkla... Dosya olarak demiştim. Tarayıcı çalıştırılanlar tarayıcı tabanlı işlerde işinizi görür.
Administraktör Megapat Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 468 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #6 Mibrunistan dedi: Dosya olarak demiştim. Tarayıcı çalıştırılanlar tarayıcı tabanlı işlerde işinizi görür. Genişletmek için tıkla... Webview motoru ile dosya olarakta çalıştırabiliyorsun işte. Tarayıcıda çalışan dosya olarakta çalışır.
Mibrunistan dedi: Dosya olarak demiştim. Tarayıcı çalıştırılanlar tarayıcı tabanlı işlerde işinizi görür. Genişletmek için tıkla... Webview motoru ile dosya olarakta çalıştırabiliyorsun işte. Tarayıcıda çalışan dosya olarakta çalışır.