Semihfuat32 Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 8 Şubat 2021 #1 Deneyen var mı? Yedek bilgisayar olmadığı ve İnternet kafeler kapalı olduğu için fazla çarem yok.
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 8 Şubat 2021 #2 Mümkün. Playstore'dan bu uygulamayı indir, USB'i tak; ISO dosyasını seç. İşle. ISO 2 USB - Google Play'de Uygulamalar ISO Dosyalarınızı USB BelleÄe Yazın play.google.com
Mümkün. Playstore'dan bu uygulamayı indir, USB'i tak; ISO dosyasını seç. İşle. ISO 2 USB - Google Play'de Uygulamalar ISO Dosyalarınızı USB BelleÄe Yazın play.google.com
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.370 Çözümler 70 Yer Istanbul 8 Şubat 2021 #3 Semihfuat32 dedi: Deneyen var mı? Yedek bilgisayar olmadığı ve İnternet kafeler kapalı olduğu için fazla çarem yok. Genişletmek için tıkla... Biçimlendirmen gerekiyor. Kullanmadığın bir telefonsa denenebilir.
Semihfuat32 dedi: Deneyen var mı? Yedek bilgisayar olmadığı ve İnternet kafeler kapalı olduğu için fazla çarem yok. Genişletmek için tıkla... Biçimlendirmen gerekiyor. Kullanmadığın bir telefonsa denenebilir.
Semihfuat32 Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 8 Şubat 2021 #4 V. Scaletta dedi: Biçimlendirmen gerekiyor. Kullanmadığın bir telefonsa denenebilir. Genişletmek için tıkla... Telefonu neden etkileyecek ki?
V. Scaletta dedi: Biçimlendirmen gerekiyor. Kullanmadığın bir telefonsa denenebilir. Genişletmek için tıkla... Telefonu neden etkileyecek ki?
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 8 Şubat 2021 #5 Semihfuat32 dedi: Telefonu neden etkileyecek ki? Genişletmek için tıkla... Soruyu yanlış anlamış muhtelemen, üstte benim attığım telefonunuzu etkilemez.
Semihfuat32 dedi: Telefonu neden etkileyecek ki? Genişletmek için tıkla... Soruyu yanlış anlamış muhtelemen, üstte benim attığım telefonunuzu etkilemez.
Semihfuat32 Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 8 Şubat 2021 #6 Dümdüz dedi: Soruyu yanlış anlamış muhtelemen, üstte benim attığım telefonunuzu etkilemez. Genişletmek için tıkla... Galiba telefonu USB olarak anlamış. Bu arada çok teşekkürler.
Dümdüz dedi: Soruyu yanlış anlamış muhtelemen, üstte benim attığım telefonunuzu etkilemez. Genişletmek için tıkla... Galiba telefonu USB olarak anlamış. Bu arada çok teşekkürler.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.370 Çözümler 70 Yer Istanbul 8 Şubat 2021 #7 Semihfuat32 dedi: Telefonu neden etkileyecek ki? Genişletmek için tıkla... Kurulum USB'si hazırlanırken genelde biçimlendirme yapılıyor. Hiç telefonda denemedim belki biçimlendirme gerekli olabilir diye düşündüm. Semihfuat32 dedi: Galiba telefonu USB olarak anlamış. Bu arada çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... O mantıkla düşünmüştüm.
Semihfuat32 dedi: Telefonu neden etkileyecek ki? Genişletmek için tıkla... Kurulum USB'si hazırlanırken genelde biçimlendirme yapılıyor. Hiç telefonda denemedim belki biçimlendirme gerekli olabilir diye düşündüm. Semihfuat32 dedi: Galiba telefonu USB olarak anlamış. Bu arada çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... O mantıkla düşünmüştüm.
deftunex Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 373 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Şubat 2021 #8 Semihfuat32 dedi: Telefonu neden etkileyecek ki? Genişletmek için tıkla... Telefondaki tüm verileri silecek.
Semihfuat32 dedi: Telefonu neden etkileyecek ki? Genişletmek için tıkla... Telefondaki tüm verileri silecek.
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 8 Şubat 2021 #9 V. Scaletta dedi: Kurulum USB'si hazırlanırken genelde biçimlendirme yapılıyor. Hiç telefonda denemedim belki biçimlendirme gerekli olabilir diye düşündüm. O mantıkla düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... USB biçimlendirilecek evet, telefon biçimlendirilmez ama.
V. Scaletta dedi: Kurulum USB'si hazırlanırken genelde biçimlendirme yapılıyor. Hiç telefonda denemedim belki biçimlendirme gerekli olabilir diye düşündüm. O mantıkla düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... USB biçimlendirilecek evet, telefon biçimlendirilmez ama.
TheNoob Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #10 Bir de telefonu kurulum USB'si diye yutturabiliyorsun PC'ye. Hatta videosu var. İsteyene atarım.