Dogancanvural Kilopat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 185 21 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar yeni laptop aldım. Markası ASUS TUF FX506LU ve FreeDOS olarak geldi. Telefona Windows 10 kurulum dosyası indirsem laptopa kurabilir miyim?
Arkadaşlar yeni laptop aldım. Markası ASUS TUF FX506LU ve FreeDOS olarak geldi. Telefona Windows 10 kurulum dosyası indirsem laptopa kurabilir miyim?
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Nisan 2021 #2 Hocam ben telefondan denemiştim olmamıştı. Artı 0 Eksi
B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #3 Atsan bile nasıl açacaksın? Bilgisayarı telefon ile mi başlatacaksın henüz böyle bir şey yok diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Atsan bile nasıl açacaksın? Bilgisayarı telefon ile mi başlatacaksın henüz böyle bir şey yok diye biliyorum.
EmirGkts Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 863 Çözümler 5 Yer Başkent Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #4 Flash belleğin var ise OTG ile deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #5 Sanırım hayır ama Linux kurup sonra Windows kurabilirsin. EtchDroid ISO yazıcı - Google Play'de Uygulamalar İÅletim sistemi ISO kalıplarını USB belleklere yazın, root gerekmez play.google.com Bunu indir. Sonra da küçük bir Linux dağıtımı indir mesela slax güzeldir. Slax Linux - your pocket operating system Slax is a modern, portable, small and fast Linux operating system. www.slax.org Sonra içine balenaEtcher ve Windows 10 imaj dosyası yükle flasha at bu kadar. Artı 0 Eksi
Sanırım hayır ama Linux kurup sonra Windows kurabilirsin. EtchDroid ISO yazıcı - Google Play'de Uygulamalar İÅletim sistemi ISO kalıplarını USB belleklere yazın, root gerekmez play.google.com Bunu indir. Sonra da küçük bir Linux dağıtımı indir mesela slax güzeldir. Slax Linux - your pocket operating system Slax is a modern, portable, small and fast Linux operating system. www.slax.org Sonra içine balenaEtcher ve Windows 10 imaj dosyası yükle flasha at bu kadar.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #6 Telefon rootlu ise USB ile ISO'yu boot etmek mümkündü. Fakat denemediğim için nasıl yapılır bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Telefon rootlu ise USB ile ISO'yu boot etmek mümkündü. Fakat denemediğim için nasıl yapılır bilmiyorum.
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.433 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 21 Nisan 2021 #7 USB'e Windows yazdırabilirsin telefonla, USB olmadan direkt telefonla atamazsın maalesef. Artı 0 Eksi
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 21 Nisan 2021 #8 Dogancanvural dedi: Arkadaşlar yeni laptop aldım. Markası ASUS TUF FX506LU ve FreeDOS olarak geldi. Telefona Windows 10 kurulum dosyası indirsem laptopa kurabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Eğer bir USB OTG dönüştürücün ve USB belleğin var ise yapabilirsin. Android de Rufus tarzı programlar mevcut. Artı 0 Eksi
Dogancanvural dedi: Arkadaşlar yeni laptop aldım. Markası ASUS TUF FX506LU ve FreeDOS olarak geldi. Telefona Windows 10 kurulum dosyası indirsem laptopa kurabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Eğer bir USB OTG dönüştürücün ve USB belleğin var ise yapabilirsin. Android de Rufus tarzı programlar mevcut.
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #9 Zurnadürüm dedi: Telefon rootlu ise USB ile ISO'yu boot etmek mümkündü. Fakat denemediğim için nasıl yapılır bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam DriveDroid'di ismi sanırım. Ama şu an etchdroid daha iyi. Artı 0 Eksi
Zurnadürüm dedi: Telefon rootlu ise USB ile ISO'yu boot etmek mümkündü. Fakat denemediğim için nasıl yapılır bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam DriveDroid'di ismi sanırım. Ama şu an etchdroid daha iyi.
V V140C4A7 Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #10 Onun yerine flash bellek alıp internet kafede Windows indirirsin sonrada Rufus'la halledersin ya da bir akrabaının PCsinde yap. Artı 0 Eksi
Onun yerine flash bellek alıp internet kafede Windows indirirsin sonrada Rufus'la halledersin ya da bir akrabaının PCsinde yap.