KilliaVl Picopat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2024 #1 Soru basliktadir cevap verirseniz sevinirim.
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.108 Çözümler 16 23 Eylül 2024 #2 AetherSX2 emulator ile oynanabiliyormuş. Yani Android için PS2 emulator.
KilliaVl Picopat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2024 #3 WerBeastDu dedi: Aethersx2 emulator ile oynanabiliyormuş. Yani Android için PS2 emulator. Genişletmek için tıkla... 0 bilgiliyim bu konuda daha basit ve madde halindd ogretir misiniz?
WerBeastDu dedi: Aethersx2 emulator ile oynanabiliyormuş. Yani Android için PS2 emulator. Genişletmek için tıkla... 0 bilgiliyim bu konuda daha basit ve madde halindd ogretir misiniz?
rainman23 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.840 Çözümler 2 25 Eylül 2024 #4 Pc oyunlarını Winlator adlı emülatörden oynadıklarını görüyorum ama kendim denemedim. Snapdragon işlemciliyse telefon sanırım daha optimize oluyor. Winlator'ın kendi sitesinden işlemciye göre kurabilirsiniz.
Pc oyunlarını Winlator adlı emülatörden oynadıklarını görüyorum ama kendim denemedim. Snapdragon işlemciliyse telefon sanırım daha optimize oluyor. Winlator'ın kendi sitesinden işlemciye göre kurabilirsiniz.