Telefondan PC'ye dosya yavaş aktarılıyor

Dwallers

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7535 hs
Rx 6550m
16 GB ram
Bilgisayarın portları USB 3.0 ve bağladığım kablo Xiaomi'nin 67W kablosu. Ama en fazla saniyede 38 MB ile atıyor. Neden bu kadar yavaş?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendim Thunderbolt 4 ile deniyorum aynı. En sağlıklı yöntem verilerinizi Winrar ya da dosya yöneticisi ile zipleyip o şekilde taşımak. 19769 fotoğraf ve video için ( sadece 140GB) 20 saat beklemiştim.

Kendim Thunderbolt 4 ile deniyorum aynı. En sağlıklı yöntem verilerinizi Winrar ya da dosya yöneticisi ile zipleyip o şekilde taşımak. 19769 fotoğraf ve video için ( sadece 140GB) 20 saat beklemiştim.
İzlediğim dizinin bölümleri telefonda. Bilgisayar dolu zaten. Telefonu bağlayıp tek tek açıyorum bunun için hepsini atmıyorum. Ama bir bölümü açmak içinde o kadar beklemek sıkıyo.

Bilgisayarın portları USB 3.0 ve bağladığım kablo Xiaomi'nin 67W kablosu. Ama en fazla saniyede 38 MB ile atıyor. Neden bu kadar yavaş?

1.si yavaş değil USB 2.0'ın ulaşabildiği en iyi hız.
2.si kullandığın Xiaomi modeli şarj portu USB 3.0 veya üstü değil
3.sü Xiaomi kutularından çıkan kablo USB 2.0 desteklidir bilgisayarınızın 3.0 olması tek başına hiçtir.

1.si yavaş değil USB 2.0'ın ulaşabildiği en iyi hız.
2.si kullandığın Xiaomi modeli şarj portu USB 3.0 veya üstü değil
3.sü Xiaomi kutularından çıkan kablo USB 2.0 desteklidir bilgisayarınızın 3.0 olması tek başına hiçtir.
Tamam bilmiyordum kablonun 2.0 olduğunu 67w destekleyen kablonun 3.0 olacağını düşünmüştüm. Ve neden aynı şeyi 3 defa yazdın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı