Telefondan Roblox nasıl indirilir?

İşletim sistemi
Android

abylith

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050
16 GB RAM
512 GB SSD
INTEL I5 13 nesil H
WIN 11
Merhaba herkese. Roblox veya Discord'u mobilde kullanmak istiyorum ve bir epostamı Azerbaycan'a geçirdim. Play Store da uygulamalar gözüküyor ama indirilemiyor uygulamaların üstüne basınca internet bağlantınızı kontrol edin diyor ama internetimde bir sorun yok ve bunları yaparken VPN zaten açık bir durumda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Play Store konumun Türkiye olduğu için öyle. Amerika bazlı bir Play Store hesap + VPN ile indirirsen sorun olmaz; güncelleme bile gelir o hesaba.

APKMirror veya Aurora Store kullan

Play Store konumun Türkiye olduğu için öyle. Amerika bazlı bir Play Store hesap + VPN ile indirirsen sorun olmaz; güncelleme bile gelir o hesaba.

APKMirror veya Aurora Store kullan
amerika bazlı bir playstore hesabı nasıl bulabilirim bir fikriniz var mıdır ?

VPN açıkken Play Store'un tüm verilerini sıfırlayıp öyle giriş yapın.

Ödeme yönteminden konumu abd yapın.
Not: Ayrı bir hesap açıp onu kullanmanızı öneririm yoksa uyg içi ödemeleri $ üzerinden alacağı için daha pahalı olur.

@BayGlitch kendi kullandıgım yöntemi bizzat belirttim, neyini beğenmedin? zevkine mi uymadı?

VPN açıkken Play Store'un tüm verilerini sıfırlayıp öyle giriş yapın.

Bunu denedim ama ana epsotadan dolayı ya TR'ye atıyor ya da dediğim gibi internet sorunu veriyor.

Ödeme yönteminden konumu ABD yapın.
Not: Ayrı bir hesap açıp onu kullanmanızı öneririm yoksa uyg içi ödemeleri $ üzerinden alacağı için daha pahalı olur.

@BayGlitch kendi kullandıgım yöntemi bizzat belirttim, neyini beğenmedin? Zevkine mi uymadı?

Oradan azerbayjan yapmıştım zaten çünkü canada USA gibi ülkeleri girince saymıyordu otomatik kalıyordu.

USA yaptım e-posta konumunu ama Play Store girip Roblox'a girince bu oluyor ve indirmiyor.

Ödeme yönteminden konumu ABD yapın.

@BayGlitch kendi kullandıgım yöntemi bizzat belirttim, neyini beğenmedin? Zevkine mi uymadı?

Şu an bir şekilde oldu ama nasıl bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251228_195624_Google Play Store.jpg
    Screenshot_20251228_195624_Google Play Store.jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı