Telefondan tablete geçilir mi?

Gentrex

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, artık 12. sınıfım ve sınav yılındayım. Evde çalışılacak ortam gece oluştuğu için sabahları veya okul sonrası kütüphanede çalışıyorum. Bilgisayarı oraya götürüp getirmek zor olduğu için telefonla gidip geliyorum. Faydalıda olsa öyle böyle akşam vakitleri arkadaşlar yazınca çok vaktimi yiyor. Sizce tuşluya geçip akıllı telefonu satarak tablet alıp sınav sonrası daha iyi bir model almak sizce mantıklı mı? Tuşlu telefona alışkınım zaten benlik problem teşkil etmez ama bilemedim. Bizimkiler destek çıkmayacağı için tablet için mecbur telefonu satmam gerek.

Hocam isteyip anlık gaz alıp daha sonra yapamayanlar oluyor bir şeye istediğin an erişebileceğini bilmek elinin altında olması aklını çeliyor insanın.

Hocam isteyip anlık gaz alıp daha sonra yapamayanlar oluyor bir şeye istediğin an erişebileceğini bilmek elinin altında olması aklını çeliyor insanın.
Katiliyorum. Aklinda varsa zaten 1-2 hafta sonra telefona donuyorlar. Bir seyleri kendi elinden alarak disiplin olmaz, disiplinli insan zaten telefonu ders disinda eline alir ve birakmasini da bilir.

Calismak isteyen insan gayet iyi calisiyor, bana insanin en hareketli zamanlarinda telefonlarini kullanmamalari cok mantikli gelmiyor.

Kanka çalışmak sorun değil kütüphanede yapıyorum zaten üstte belirttim. Akşam vakti 5 dk bir konuşayım derken o süreler uzuyor o sıkıntı işte tablette öyle bir sorun olmaz diye sordum zaten alınır mı diye.

Valla hocam o yillarda cok arkadasim oldu tuslu telefona gecip ya da uygulamalari silen ama sureler uzadigina gore arkadaslarinizle konusurken egleniyorsunuz ve yine o telefonu arayacaksiniz, onemli olan o sureyi ayarlamaniz, en iyi disiplin oyle olur bence. Yine sizin karariniz tabii ki.

Hedef 5K civarı YTÜ bilgisayar müh. Hocam şimdilik durumumda iyi ama dediğim gibi işte sessizede alsa insanın aklı bir şekil orada kalıyor. Birçok şeyi denedim hem sınav sürecinde bıkkınlık olunca ister istemez oraya kaçış oluyor maalesef.

Katiliyorum. Aklinda varsa zaten 1-2 hafta sonra telefona donuyorlar. Bir seyleri kendi elinden alarak disiplin olmaz, disiplinli insan zaten telefonu ders disinda eline alir ve birakmasini dabilir.

Tüm yazı tuşlu ile geçirdim hocam bir sorun olmadı bende daha verimli geçti de işte sorularım için hocaların peşinde gezmek yerine çözümden bakmak için tablet almak mantıklı geldi bana. Disiplin konusunda eskiden kazandığım bir süreç var 11. sınıfın başından beri çalışıyorum ama işte @Denizius124 dediği gibi elimin altında o imkan olunca iraden iyide olsa bir süre sonra yenilip yapıyorsun bir şekil ondan mantıklı geldi ama formdan da danışmak istedim.

Dediğiniz mantıklı hocam yapabilirsiniz kendinizi en iyi siz tanırsınız.

Telefon işini sınavdan sonra hallederim hocam dert değil de IPad'e param yetmez o kadar mecbur orta segment Samsung veya Lenovo tablet alacağım zaten ders dışı kullanmam cihazı.

Telefon işini sınavdan sonra hallederim hocam dert değil de IPad'e param yetmez o kadar mecbur orta segment Samsung veya Lenovo tablet alacağım zaten ders dışı kullanmam cihazı.
Şimdiden başarılar dilerim, alacağın cihaz içinde hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…