01trk Kilopat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2017 #1 Merhaba ben başka şehirde okuyorum ve bazen kardeşimin tabletinde sorun çıkabiliyor ya da babam telefona bir şey indirmek istiyor. Telefondan uzaktan yönetebileceğim bir uygulama var mı?
Merhaba ben başka şehirde okuyorum ve bazen kardeşimin tabletinde sorun çıkabiliyor ya da babam telefona bir şey indirmek istiyor. Telefondan uzaktan yönetebileceğim bir uygulama var mı?
Kerim Altunbaş Hectopat Katılım 30 Temmuz 2017 Mesajlar 13 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ağustos 2017 #2 TeamViewer QuickSupport Bu uygulamayı dene, sanırım sadece Android cihazlarda kullanılıyor.
M Mr.Acar Ziyaretçi 17 Ağustos 2017 #3 Aynen öyle TeamViewer telefon, tablet destekliyor. IOS: TeamViewer: Remote Control on the App Store Android: TeamViewer for Remote Control - Google Play'de Android Uygulamaları
Aynen öyle TeamViewer telefon, tablet destekliyor. IOS: TeamViewer: Remote Control on the App Store Android: TeamViewer for Remote Control - Google Play'de Android Uygulamaları
01trk Kilopat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2017 #4 Kerim Altunbaş dedi: TeamViewer QuickSupport Bu uygulamayı dene, sanırım sadece Android cihazlarda kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Silinen üye dedi: Aynen öyle TeamViewer telefon, tablet destekliyor. IOS: TeamViewer: Remote Control on the App Store Android: TeamViewer for Remote Control - Google Play'de Android Uygulamaları Genişletmek için tıkla... Teşekkürler denedik çalışıyor.
Kerim Altunbaş dedi: TeamViewer QuickSupport Bu uygulamayı dene, sanırım sadece Android cihazlarda kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Silinen üye dedi: Aynen öyle TeamViewer telefon, tablet destekliyor. IOS: TeamViewer: Remote Control on the App Store Android: TeamViewer for Remote Control - Google Play'de Android Uygulamaları Genişletmek için tıkla... Teşekkürler denedik çalışıyor.